DJ

Slovenský ministr vnitra uklidnil rozjitřenou náladu oznámením občanům Slovenské republiky, že jsou v občanské válce.

PA

P77a15v61e60l 10A87n79d91r70t

15. 5. 2024 19:37

Jako velký odpůrce Fica - Takhle ne.

JP

Akorát si myslím, že to bude voda na mlýn dalšího utužování autoritativního státu a opozici udělal atentátník medb ́vědí službu. Něco jako požár Říma nebo Reichstagu. Bude jako byla heydrichiáda další krok ficiáda?

DK

Můžeme jeden s druhým nesouhlasit, můžeme být ve při, ale toto už je cufíl. I přes tuto tragédii, s velkou dávkou sarkasmu, lze říci, že si z toho lze vzít i něco pozitivního. Můžete se delší dobu vysmívat lidem, neplnit jejich vůli, zahrávat si s renomé cele země či sympatizovat s diktátory, ale také se může stát, že slabší jedinci to neunesou. A to se dnes přesně stalo. I přesto vsak přeji R.F uzdravení a nový náhled na život.

MS

Co to ten ministr mele o nějaké občanské válce? Přesně takoví přilévají olej do ohně. Zkrátka osamělý střelec, je třeba čin odsoudit, ale nedělat obecné závěry.

PB

Vy stále zřejmě nechápete s čím máte čest

MP

Pan Eštok, ministr vnitra hovořil na nynější tiskové konferenci velice rozumně, jen bych mu doporučil si ze záznamu pustit odpolední tiskovou konferenci svých souputníků, pana Danka a spol. A ještě toto.

https://cnn.iprima.cz/nove-politicke-dno-caputova-je-americka-k-va-vyhecoval-fico-a-jeho-lide-sve-fanousky-106970?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu

ZV

Z63b69y89ň87a 28V27r91b71a

15. 5. 2024 21:11

nejhorší den Slovenska? Jakože útok jednoho pomatence je horší, než promyšlená zaplacená vražda mladého novináře a jeho partnerky?

Pak na tom Slovensko nemá být tak jak je, když ani nemají ponětí o tak základních věcech...

BK

Nadavat prezidentce na namestich do americke ku...bylo od tech komanču asi statotvorne a uklidňující spolecnost

JK

A kolik bylo pokusů o atentát na tu ženu? Není lepší nadávat než vraždit?

VB

Obcianska vojna? To dost prehnal... Ratam, ze zakazu s okamzitou platnostou vsetky protivladne protesty... opozicia si uz ani neskrtne... a keby radsej zacali od seba... Blaha zo smeru bezne osocoval nasu prezidentku a nadaval jej do americkych .... nikto tieto vyhrazky neriesil... a takto to dopadlo...

MB

A z jakého práva se daji zakázat protivládní protesty? Nějak si to neumím představit. Je svoboda slova, shromažďování lidí... jakým právem toto chcete zakázat? To už by byla diktatura.

Foto

Slovenští vládní politici a jejich výroky jsou naprosto skandální a dokazují, že jestli měl někdo zásadní vliv na vznik atmosféry na Slovensku, kde se střílejí novináři a teď i politici, tak to byli především oni sami a jejich politika...

JF

J45a15n 22F95i30s75c48h50e41r

15. 5. 2024 20:08

To video se zadrženým je z mnoha pohledů divné. Je to trochu jako v Rusku, ještě ho ani nevyslechli, ale policista zveřejňuje video. Mimochodem je to nezákonné. Nevíme, jak ten rozhovor (nebo co to bylo) probíhal, proč bylo vybráno to, co bylo vybráno a vystřiženo. Jak moc to mohlo být zmanipulováno? Nevím, ale dosah to mít bude. Tohle se obvykle dělá k ovlivnění veřejnosti. Osobně bych raději pořádné vyšetřování podle předpisů.

VM

tak zial aj vdaka Ficovi a jeho tajtrlikov k tomu rusku nemame vobec daleko.