Diskuze

Rusové pokračují v útocích na americké volby, tvrdí tajné služby USA

Americké zpravodajské služby znepokojuje pokračující snaha Ruska ovlivňovat americkou politiku před podzimními volbami. Prohlásil to šéf tajných služeb USA Dan Coats, podle něhož není Rusko jedinou zemí podnikající podobné útoky. Podle ministryně vnitřní bezpečnosti Kirstjen Nielsenové cílí tyto útoky na americkou demokracii a snaží se rozdělit společnost.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VR

To mají strach, že by Rusko v Americe udělalo Majdan? Stejně jako USA na Ukrajině? Nějak se zapomíná na pravidlo.... nedělej jinému něco, co nechceš, aby jiní dělali tobě

1 0
možnosti
JN

pokračuje nepokračuje....ruší snad USA svoje tajné služby?...proč by měli Rusové?

1 0
možnosti
JV

Nekolaborovala s Rusy také Sněhurka a sedm trpaslíků?

5 2
možnosti
Foto

O tom pochybuji.

Utoky na americke volby ovsem dokazane jsou. Anebo muzete verit Putinovi. ;-)

1 2
možnosti
MV

Není to tak dlouho co s velkým humbukem vypověděla ČR dva diplomaty z ČR.Nikde ale neuvedli ,že to byla reakce na vyhoštění dvou diplomatů ČR z Ruska pro špionáž. Pro koho asi ti češi v rusku pracovali?

Každý sleduje každého ,neboť informace mají mnohdy cenu zlata.

0 1
možnosti
Foto

Tajne sluzby jsou zajedno, ale Trump jen nekolik hodin pote vysvetlil zfanatizovanemu davu svych soukmenovcu, ze setkani v Helsinkach byl obrovsky uspech, s Putinem si rozumi a ze vysetrovani ruskych aktivit je "hon na carodejnice".

Vlastizradce v Bilem dome byl davnym snem kazdeho kagebaka. Putinovi se ten sen splnil. Rv

1 3
možnosti
LC

Jen si tak říkám jestli by neměl příští americký prezident před volbou jet do Ruska a zeptat se jak lze vyhrát volby. Přeci jenom Hillary měla a volby vybráno 1,3 miliardy dolarů a rusové s několika hackery dokázali toto převážit. Mohlo se ušetřit dost peněz kdyby se vynaložily stejně efektivně. Cela tato kauze je prostě nesmysl, možná by stálo za to se spíše zamyslet proč velké firmy dávají na kampaň desítky miliony dolarů a jestli náhodou za to nedostávají nějakou protislužbu po zvolení. Jestli pak s tím prezidentem nemanipulují tyto zájmové skupiny.

8 2
možnosti
MS

M88a76r30k 23S72t78e97i47n

3. 8. 2018 13:19

Je to jen reklama o zviditelnění se tajných služeb, aby ospravedlnily výši svého rozpočtu. Podobně jako u astrofyziků, kteří hrozí katastrofou střetu mimozemských těles s naší planetou.

3 3
možnosti

Útočí všichni. Ale i ti nejlepší z nejlepších prohrávají s USA mým odhadem tak 40:1

2 0
možnosti
RP

Nechci se zde zastávat Rusů,ale pokud vím USA je v tomto "oboru"favorit.Jsem už starší člověk a co vím co udělala při volbách v různých zemích v 60letech v J.Americe byla hrůza!

8 1
možnosti