Diskuze

VIDEO: Čtyřletá dívka upadla na eskalátoru, ten jí rozdrtil několik prstů

Šokující video s teprve čtyřletou dívkou, která přišla o tři prsty na ruce poté, co upadla na jedoucích eskalátorech v obchodním domě v Rusku, připomíná, jak musejí rodiče neustále hlídat své potomky. Incident zachytila bezpečnostní kamera. Případem se nyní zabývá policie.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IU

Bohužel s nepozorností rodičů se setkávám téměř denně - nechávají malé děti běhat po eskalátorech, maminky jsou na mobilu a nedej Bože, aby se něco stalo?! To jim opravdu zdraví dětí nestačí za tu chvilku pozornosti?

0 0
možnosti
PHH

Děti jsou nevypočitatelné. Jedna vteřina nepozornosti a je průšvih. Ono asi jinak nejde. Máme to zakódované, že hranice se musí překračovat, abychom je objevili. V tomhle případě, bohužel, to nedopadlo úplně bez následků. Ale přežila. Chybama se člověk učí.

0 0
možnosti
TP

lidi lidi lidi lidi lidi lidi lidi

když to člověk vidí

tak se za ně stydí

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 2
možnosti
RC

neco humorneho videl jsem na vlastni oci (nastesti v protismeru):

rodinka s kocarem prisla k eskalatoru a zdalo se ji ze nenastoupi, tak je zastavila - lidi popadali.

kdyz zjistili ze se nerozjedou presli k vedlejsim a zase bouchli do stopky

2 0
možnosti
MR

Nechci nic rikat, ale komu se ty noviny prodali? Zpravodajstvi z ruskych medii, clanky z ruska a ruskych mest... uz jednou to tu bylo, a uz jke to tu zase !!!

15 0
možnosti
Foto

kdysi dávno bráchovi od známýho to tuším servalo kůži z boku, ožralej zalehl na jedoucím eskalátoru.

0 0
možnosti
LS

Chudák holka, trocha rozpustilosti a pár prstů fuč.

Jinak ty úplně nejkvalitnější a nejpřesněji vyrobené eskalátory mají tak malé vůle, že prsty neskřípnou, ani ty dětské. Jenže Rusko.

5 0
možnosti
RZ

Jo ruský eskalátory který byly dřív i v Praze na Můstku a dalších stanicích měly takový ty velký drážky a to bylo fakt o hubu. Dneska už tam jsou myslím jiný.

0 0
možnosti
MK

No tak eskalatory nejsou detske hriste a evidente je pouzila ve spatnem smeru... me rodice naucili, ze delej si co chces, ale nasledky si poneses nakonec stejne vzdy sam. Bohuzel nekdo se to nauci za vysokou cenu..:

0 0
možnosti
JP

Darwin to řeší. U nás taky máme blbé rodiče. A právní stát, takže se soudí o to, že být blbým je nezadatelné lidské právo.

8 13
možnosti