Diskuze

Sedmnáct lidí skončilo v nemocnici po požáru věžáku ve slovenském Bardejově

Po požáru jedenáctipatrového panelového domu ve východoslovenském Bardejově se sedmnáct lidí ocitlo v nemocnici, z toho čtyři děti. Všichni jsou mimo ohrožení života. Hasiči museli sto lidí evakuovat. Obyvatelé domu se kvůli kouři zatím nemohou vrátit do svých domovů, radnice jim proto hledá dočasné ubytování.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je toho v poslední době nějak moc... možná náhoda, kdo ví, ale je to podivné. S ohledem na stáří panelových věžáků a nepéči o údržbu, kontroly, revize, opravy to možná je logický důsledek. Jsem docela rád, že už nějakých 20 let v mnohaposchoďovém paneláku nebydlím. Vedle toho neustálého hluku odkudsi jsem si občas i tehdy říkal, coby se stalo, kdyby... Fakt jsem rád, že už jsem jinde ve svém.

2 0
možnosti
VR

No bratři a sestry na Slovensku, o ty baráky se musíte také starat. Já vím, je to nevděčné,ale já to už také dělám 9 let a zadarmo.

0 3
možnosti
SM

U nás sú od udalostí v Prešove samé kontroly rozvodov, revízie elektrických inštalácií a tlakové skúšky plynových potrubí... Správcovia domov sa vyľakali a začali plniť svoje povinnosti. Myslela som si, že všade.

0 0
možnosti
VR

Vždyt to je povinné ze zákona, plyn, hromosvody, elektrické instalace atd.

0 0
možnosti
PM

Ještě že tam tentokrát nebyl plyn.

1 0
možnosti