Diskuze

Poprava dusíkem má zelenou, Nejvyšší soud odmítl premiéru zastavit

Nejvyšší soud USA odmítl zastavit popravu vězně odsouzeného za vraždu metodou označovanou jako dusíková hypoxie (nedostatek kyslíku), která k tomuto účelu ještě nikdy nebyla použita. Spočívá v podání čistého dusíku skrze masku.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ID

To je horsi nez v minulosti, Byvalo zvykem, ze kdyz nekdo vyjimecne prezil popravu (napriklad obesenim) uz ho nemohli popravit podruhe, protoze si trest vytrpel.

3 1
možnosti
JP

A co aby vrah zemřel stejnou smrtí, kterou způsobil chudákovi své oběti. To by bylo obhajitelné i před bohem. Oko za oko. Nebo proč má mít stále pachatel větší právo jak oběť. Té se nikdo na utrpení neptal.

6 0
možnosti
JH

Takže ve vašem vesmíru by stát měl vystupovat jako gauner?

0 3
možnosti
VH

Po zastřelení se musí uklízet krev. Udušení ušetří náklady.

0 0
možnosti
ID

Pri obeseni zase povoli streva takze to vyjde na stejno.

0 0
možnosti
MK

Wiki: "Kenneth Eugene Smith (narozen 4. července 1965)[1] je americký zločinec, který byl odsouzen za nájemnou vraždu Elizabeth Sennettové, k níž došlo 18. března 1988 v okrese Colbert v Alabamě. Charles Sennett starší, manžel Elizabeth, naverboval Billyho Graye Williamse, aby jeho ženu zavraždil. Williams zase naverboval Smithe a Johna Forresta Parkera, aby mu při vraždě pomáhali. Smith a Parker vraždu provedli a ubodali Elizabeth Sennettovou v jejím domě v Colbert County", atd. atd.

0 0
možnosti
ZB

Tohle není člověk takže o pokusy na lidech se jednat nemůže

2 0
možnosti
Foto

Já vlastně nechápu, proč Amíci pořád vymýšlejí nějaké nové způsoby popravy. Kulka do týla je levná rychlá a spolehlivá. A ani k tomu nepotřebujete speciální místnost.

3 0
možnosti
MF

Máte nějaké statistiky spolehlivosti? Pokud byste např. vzal 10000 trestanců a 10000 vykonavatelů, tak budete mít 100% úspěšnost na jednu ránu?

Nemůže se ani jednou stát, že pistolníkovi škubne (klouzne) ruka a střela odsouzeného jen lízne, nebo že zrovna trhne hlavou na stranu atd atd.

Za relativně spolehlivou bych považoval např. gilotinu. Ale i ta se může zaseknout. Na druhou stranu máme daleko kvalitnější materiály než kov a dřevo, takže gilotina by šla určitě udělat bezchybně s modernějším materiálem.

0 0
možnosti
LH

Nebojte pane Smith. Bude to jako u rentgenu. Nadechnout - nedýchat...

3 0
možnosti
Foto

Všechno je jednou poprvé. Ale dekapitace je 100% účinná.

3 0
možnosti
JJ

Vyspělá kultůra 21 století...nikam se od války sever proti jihu, neposunuli...

1 11
možnosti
MG

Kdo RuSSáci? Tam je středověk

4 2
možnosti
JK

Cisty dusik je takove ciste reseni. Vhodnejsi nez napr. morska nebo odpadni voda. Nekontaminovane ostatky lze vyuzit v nepotravinarskem zemedelstvi a pri vyrobe bioplynu.

2 0
možnosti