Diskuze

Moc opotřebované. Ukrajina odmítla část německých tanků Leopard

Kyjev odmítl převzít deset německých tanků Leopard 1A5, na kterých předtím ukrajinští vojáci absolvovali výcvik. Stroje byly podle zjištění týdeníku Der Spiegel po cvičení tak opotřebované, že potřebovaly opravu. Podobný problém se objevil i u některých tanků tohoto typu, které na Ukrajinu dorazily už v červenci. Šlo o obrněnce, které byly ve skladech německých zbrojovek a které byly první částí plánované velké dodávky tanků.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LS

No, loni tu jistý troll W vyřvával, jak Německo od druhého dne invaze posílá Ukrajině zbraně (což byla samozřejmě lež jako z kremelské dílny na dezinformace), zatímco my jim prý posíláme šrot a vercajk a dokonce i staré Migy. Co na tom, že jsme žádné Migy už dávno neměli, takže jsme je ani nemohli darovat. Dnes ten Dařbuján zarytě mlčí.😁😁

0 0
možnosti
MJ

škoda že neuvedli, co přesně má být opotřebované... střelecká část, pohonná jednotka...

2 1
možnosti
KK

Asi lepší žádné tanky než opotřebované. To dá rozum, máme přece klacky:-/

0 6
možnosti
LS

Ano samozřejmě je lepší ten klacek, než tank, který třeba nesjede ani z železničního vagónu. Víte co je logistika a jak je důležitá právě ve válce?

0 0
možnosti
SH

A to si mysleli, že jim Němci dají to nejnovější? Zbavit se starého doplnit novým. Tak samo dopadne ten náš budoucí armádní aeroklub.

1 1
možnosti
DJ

D21a83v34i61d 44J55e29c97h

20. 9. 2023 12:52

Vůbec se tomu nedivím, když nové tanky tak vesele hořely, tak tyto by hořely ještě veseleji. Kdepak wunderwaffe, jen šrot!

1 5
možnosti
Foto

Pokud se ty tanky během výcviku porouchaly, tak je přece nebudu brát na frontu. Titulek je opět zavádějící. Ukrajinci je odmítli z důvodu nutných oprav a ne proto, že by jim "nevoněly".

10 0
možnosti
VK

Česká sbírka na vybavení pro ukrajinské vojáky, které se nakupuje v Česku u českých firem a posílá na pomoc Ukrajině: WWW. ZBRANE PRO UKRAJINU.CZ

4 0
možnosti
VB

Vy chčimíři jste ve skutečnosti chciválkové, přesněji chciokopacičeskaruskem.

8 2
možnosti
Foto

Německo je šalamoun, dodá techniku, ale tak trochu nepoužitelnou, tomu se říká hrát to hezky politicky :) Němci jsou fakt mistři... A až tu někdo bude psát, že je UA nevěčná, tak jen připomenu, že s kamenem na krku se blbě plave.

6 2
možnosti
MN

Jak to jedete, to neumíte řídit!?

Řidit umim, ale ne s takovým kramem!

Jak se to vyjadřujete, ty stroje prodělaly několik ofenzív!

(kdo by si nevzpoměl :)

10 0
možnosti