Němečtí zdravotníci přivážejí do nemocnice Helios v Lipsku pacienta nakaženého nemocí COVID-19. (25. března 2020) | foto: Reuters

Německo získalo čas, ale problémům s novým koronavirem se nevyhne

Celý článek jen pro členy

Chcete číst prémiové texty bez omezení?

Předplatit
Na následky nákazy novým koronavirem v Německu podle statistik dosud zemřelo jen velmi nízké procento lidí. To se ale v následujících týdnech změní: podle epidemiologů země směřuje k podobnému stavu jako ostatní velké státy Evropy.

Na následky nákazy novým koronavirem v Německu podle statistik dosud zemřelo jen velmi nízké procento lidí. To se však v následujících týdnech změní: podle epidemiologů Německo směřuje k podobnému stavu jako ostatní velké státy Evropy. K 27. březnu Německo evidovalo necelých 37 tisíc případů nákazy virem SARS-CoV-2 a 198 mrtvých – to je jen půl procenta z celkového počtu otestovaných a nakažených osob. Například v Číně to jsou čtyři procenta, v Itálii devět procent. Čím to je?

Dočtěte tento exkluzivní článek s předplatným iDNES Premium

Měsíční

89
Předplatit
Můžete kdykoliv zrušit

Roční

890
Předplatit
Ušetříte 178 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Dvouleté

1 690
Předplatit
Ušetříte 446 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Připojte se ještě dnes a získejte:

  • Neomezený přístup k obsahu iDNES.cz, Lidovky.cz a Expres.cz
  • Více než 50 000 prémiových článků od renomovaných autorů
  • Přístup k našim novinám a časopisům online a zdarma ve čtečce
Více o iDNES Premium
Máte už předplatné? Přihlásit se

Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel.

Video