Diskuze

AfD chce změnit Německo ve fašistický stát po vzoru Ruska, varuje vicekancléř

Pravicově populistická Alternativa pro Německo (AfD) chce přeměnit Německo v autoritářský stát po vzoru Ruska. V rozhovoru s magazínem Stern to prohlásil vicekancléř a ministr hospodářství Robert Habeck ze strany Zelených, který zároveň varoval před unáhlenou snahou AfD zakázat. Zákaz považuje za příliš velké riziko také bavorský premiér a šéf Křesťansko-sociální unie (CSU) Markus Söder, ačkoli je podle něj stále viditelnější, že chování AfD je nepřátelské vůči německé ústavě.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

Když dostanou rozum Němci, po nich Francouzi, zhroutí se současným green fanatikům svět a navrátí se Evropa do normálního stavu. Z toho mají už teď strach. Fandím Němcům ať si svoji zem vrátí zpět.

0 0
možnosti
Foto

AfD bojuje za mir a ma v programu referenda na dulezita rozhodnuti.

Zeleni za vedeni Habecka znicili hospodarstvi, blahobyt, hospodarsky rust a chrli stale nove zakazy a prikazy.

Zakazali starsi plynova topeni a topeni na naftu. Kdo to nepredela na tepelna cerpadla, ma platit 50 000 € pokutu.

Lide s domky na vesnici, co na to nemaji, nikoho nezajimaji.

Podle me je AfD jedina demokraticka strana a volim ji. Nikde nepujde do kaolice se zelenymi diktatory a doufam, ze nas osvobodi od zelenych zakonu.

Habeck rekl jednou, ze se mu libi cinska diktatura, protoze nikdo nemuze odporovat a taky tak vladne.

3 posledni atomky se zastavily a zeleni je demontuji, vsechno se predelava na vetriniky a solary, nici se priroda flora a fauna a elektrina je nezaplatitelna. Firmy prchaji ze zeme nebo krachuji.

Premena elektrickeho zasobovani jen na obnovitelene zdroje bude pry stat bilion € pise Handelsblatt. Odkud ty penize prijdou, nikdo nevi, nemecke hospodarstvi stagnuje a vydelava cim dal tim min lidi a podporu pobira cim dal tim vic.

Migrace 2023 stoupla o 50 procent, domu se neposle nikdo, ani nasilnici ne.

3 0
možnosti
JT

J83a25n 32T48o59m68a86n

26. 1. 2024 10:24

Ne, že bych obhajoval AFD, ale kdo se ptal Němců, jestli chtějí doma Afriku a dálný východ?

5 0
možnosti
JV

J35i51r95i 98V24r47a94b78e96c

21. 1. 2024 17:43

A u této strany dělá pravidelně "proslovy" jistý Václav Klaus exprezident Česka. 3x Fuj.

1 6
možnosti
JV

AfD posiluje, to je dobrá zpráva. Už se těším na výsledky voleb v těch třech spolkových zemích. To zase bude jekotu v našich médiích hlavního proudu. Snad do té doby už bude na Ukrajině aspoň příměří.

9 4
možnosti
JV

Jó Habeck, to je ten, co se bál vystoupit z lodi na břeh.

3 3
možnosti
Foto

Zelená levicová totalita, která zničila německou energetiku na několik desetiletí se bude odchodu z politiky bránit všemi způsoby, pokud někdo čekal opak je naivní...

11 3
možnosti
RP

Verim ze AfD tech 25% da a bude se podilet na vladnuti v Nemecku

5 2
možnosti
MV

V Durynsku to ted vypada na 36 %. Sasko možná podobně. Jestli budou levičáci dal poroučet větru a slunci, dál importovat muslimské mazlíčky co chtěj lidi posílat do plynu, dál evastovat něm. hospodářství a dál dovážet z Bolivie tisíce tun uhlí do superekologických uhelných elektráren, mohla by AfD mít kolem 50 %.

I tak si myslím, že občanské válce se Germanistán cca za 15-20 let nevyhne.

4 2
možnosti
VS

Tak je to samozrejme uplne obracene, ostatne jako vzdycky. AfD oznacuje za fasisty zeleny fasista Habeck, ktery ostatne svuj fasismus dokazuje prave tim, ze chce AfD zakazat. To samy delaji a delat budou vsichni diktatori sveta. Nevidel jsem nikde zminku, ze by AfD chtelo zakazat Zelene, SPD, Linke a dalsi totalitare.

9 3
možnosti
Foto

No, ani nacisti ci komunisti se zakazovanim demokratickych stran predem nechlubili.

Typci jako AfD, Putin, Trump, Orban maji tradicne plnou hubu demokracie, ale beda kdyz se dostanou na delsi dobu ke korytum a upevni moc. V pripade Putina se uz stalo, v Madarsku je nastup diktatury v plnem proudu.

4 10
možnosti