Lupiči na ostrově Okaloosa Island se dobývali do bankomatu s letlampou. Jen ho však zavařili. | foto: Okaloosa County Sheriff's Office

Lupiči na Floridě chtěli otevřít bankomat letlampou, místo toho ho zatavili

  • 27
Jako Pat a Mat mezi kriminálníky se předvedli dva pobertové z Floridy, kteří chtěli vyloupit bankomat pomocí letovací lampy. K bankovkám se však nedostali, protože plamen kovové součástky bankomatu svařil k sobě.

Incident se odehrál na ostrově Okaloosa Island a místní policie o něm informovala v pondělí na svém facebookovém účtu, píše agentura AP.

Policie zveřejnila také záběry z bezpečnostních kamer, které zoufalou snahu lupičů proniknout do automatu na peníze zaznamenaly.

Zatímco jeden z maskovaných lupičů hlídal, druhý se s letlampou v ruce pustil do práce.

„Místo toho, aby letlampou bankomat rozřízl, svařil kovové části k sobě. Oba tak museli odejít s prázdnýma rukama,“ uvedli na sociální síti policisté, kteří nyní žádají veřejnost o spolupráci při pátrání po nešikovných lupičích.

Okaloosa Island, Florida

Okaloosa Island, Florida

Mapy poskytuje © SHOCart a přispěvatelé OpenStreetMap. Společnost SHOCart je tradiční vydavatel turistických a cykloturistických map a atlasů. Více na www.shocart.cz

,

Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel.

Témata: bankomat, Florida, Island

Video