Letadlo společnosti Southwest Airlines

Letadlo společnosti Southwest Airlines | foto: Reuters

Nepoletíme, dokud se to neuklidí. Letušku rozlítilo, že někdo vysypal rýži

  • 99
Vysypaná rýže na podlaze způsobila „drama“ na palubě letadla americké společnosti Southwest Airlines. Letuška oznámila, že stroj neodletí, dokud nepořádek v kabině, z jehož vytvoření vinila cestující, někdo neuklidí. O incident se na Twitteru podělila jedna z cestujících.

„Vypadá to, že moje cestování vždycky nezáměrně zahrne nějakou komedii,“ začíná příspěvek Jennifer Schaperová, která se na palubě letu nacházela.

„Právě jsem nastoupila, ale vypadá to, že tu někdo rozsypal jídlo. Letuška prochází uličkou sem a tam a křičí: ‚Kdo vysypal rýži?‘ Odmítají letět, dokud to někdo neuklidí,“ píše Schaperová svým sledujícím.

V twitterovém vlákně pokračuje: „Společně s lidmi v mojí řadě se chichotáme a letuška se na nás podezřívavě dívá.“ Poté informuje, že palubní personál poslal pro koště.

V dalším tweetu uvádí, že rýži už kdosi zametá, ale letuška se dál tváří naštvaně. „Všem nám dala najevo, že jsme špatně vychovaní a ona je z nás zklamaná.“ Také kritizuje, že personál zpozdil už tak zpožděný let.

Přikládá i video, ve kterém se letuška za zpoždění omlouvá. Zdůvodňuje ho však nutností pořádku na palubě.

Indičtí piloti svačili v kokpitu. Chlubili se fotkami, dopravce je suspendoval

V posledním příspěvku si Schaperová stěžuje na to, že jim dopravce po vzletu nenabídl nápojový servis. Pod tweetem se mluvčí společnosti Southwest Airlines omlouvá za nedostatek nabízeného občerstvení. „Asi to bylo za trest,“ ukončuje sdílenou Schaperová.


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel.

Video