VIDEO: Ani jeden život ztracený. Kočka skočila z pátého patra hořícího domu

  • 33
Během požáru budovy v americkém Chicagu se přihlížejícím naskytla překvapivá podívaná. Z pátého patra hořícího domu vyskočila kočka. Skok z takové výšky by měl být i pro kočku fatální, tato ho však zvládla bez újmy na zdraví. Dole na trávníku se oklepala a šla dál.

Hasiči z Chicaga zasahovali u požáru budovy. A když pořizovali záběry události, v pátém patře mezi okny, z nichž vycházel dým, se najednou objevila černá kočka. Zvíře jenom krátce seběhlo po fasádě budovy a seskočilo dolů.

Zatímco diváci sotva stihli překvapením vyjeknout, kočka jenom těsně minula zeď a dopadla na trávník. Rychle se oklepala a utekla.

Podle mluvčího tamních hasičů Larryho Langforda se zvířeti nic nestalo.

„Utekla pod moje auto a zůstala tam schovaná, dokud se trochu neoklepala. Poté zkusila vyšplhat opět na zeď ohraničující budovu, ze které skočila,“ řekl. Mluvčí dodal, že se snažil vypátrat, komu kočka patří. Během požáru se nikdo nezranil. 


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel.

Video