Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Diskuze

Izrael už může i za 11. září. Amerika řeší 22 let starý „dopis“ Usámy bin Ládina

K válce Izraele s Hamásem nyní ze záhrobí promlouvá dokonce Usáma bin Ládin, který ukazuje, jak silné jsou dvanáct let po jeho smrti sociální sítě a jak málo stačí aktivistům s plamenným srdcem k obrácení na pravou víru. Hlavní Usámovo sdělení: Všechno bylo jinak, za 11. září 2001 může Izrael. My jsme nezabili na tři tisíce lidí v mrakodrapech a Pentagonu z nenávisti k Americe, ale proto, že podporuje Izrael.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MJ

A co to všechno mění na faktu, že byly zabity tisíce nevinných lidí?

0 0
možnosti
MJ

Spoluobčané, kteří se zkratkovitě domnívají, že nenávist vůči židům pochází z islámu, by si měli něco zjistit o židovském Talmudu. Naopak islám se k židům v historii choval smířlivěji, někdy i mnohem benevolentněji, než zastánci křesťanství jako k těm, kteří ukřižovali Ježíše Krista.

V Talmudu jsou všichni nežidé označováni jako zvířata v lidské podobě a k jako takovým mají židé výsostné právo se chovat jako vyvolený národ a vlastník nad jejich životem a smrtí. A nežidé byli Jehovou stvořeni jen a pouze proto, aby židům sloužili.

Bylo by to na déle, ale ze zastánců Talmudu se šikují sionisté, kteří si navzdory sousedům vydupali vlastní stát de facto násilím a nadále o něj bojují. Naopak židovští zastánci Starého zákona a jeho součásti Tóry existenci izraelského státu odmítají, protože vlastní země byla Jehovou zakázána do té doby, než židé smyjí své hříchy. A to nastane tehdy, až se Jehova zjeví na Zemi.

Proto jste mohli vidět na propalestinských demostracích po světě i židy, vyznavače Tóry, kteří odmítají v Izraeli pobývat, neboť je to rouhání proti jejich bohu Jehovovi. Naši redaktoři z toho byli velice překvapeni, protože o židovské víře pranic netuší, než to co je předkládáno v médiích pouze sionisty.

1 9
možnosti
Foto

Anglický slogan „From the river to the sea Palestine will be free“, tedy „Od řeky k moři bude Palestina svobodná“, je rozšířenou verzí původní arabské rýmované výzvy „min an-nahr, ilá l-bahr“, tedy v překladu „od řeky k moři“. Míněna je řeka Jordán a Středozemní moře, mezi kterými leží Stát Izrael. Provolání, které Arabové používají od 60. let 20. století, značí, že mezi Jordánem a Středozemním mořem má být pouze svobodná Palestina, nikoliv Izrael, je tak vnímáno jako výzva k likvidaci celé země a jejích židovských obyvatel.

Užití tohoto hesla „je v kontextu útoku Hamásu proti Izraeli ze 7. října 2023 problematické a mohlo by naplňovat znaky trestného činu,“ uvedlo Ministerstvo vnitra ČR v tiskové zprávě. Vazba na hnutí Hamás a další organizace volající po zničení státu Izrael je podle resortu jednoznačná. „Heslo bylo historicky většinově využíváno ve spojení s jasně deklarovaným požadavkem na zničení existence státu Izrael a odstranění části obyvatelstva jakoukoli, i násilnou formou,“ napsalo ministerstvo.

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/ministerstvo-vnitra-heslo-from-the-river-to-the-sea-mozny-trestny-cin.A231115_174101_domaci_vank

4 1
možnosti
Foto

To je tak vždycky. Nejdřív nějaká jezinka strčí jeden prstíček a pak už to jede. To jako když teď svátek 17. listopadu využila k manifestaci na Národní třídě v Praze skupina lidí s palestinskými vlajkami. Jen pár metrů od pamětní desky na Národní třídě v pátek nešlo přehlédnout skupinu lidí s vlajkami Palestiny a transparenty. Malou skupinku obklopovali členové antikonfliktního týmu a policisté v uniformách.

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-politika-vlajky-palestiny-a-zahaleny-oblicej-protest-na-narodni-tride-vyvolal-hadky-239927

5 0
možnosti
MV

Jestli to Amerika opravdu řeší je třeba na ne uvalit sankce jako na Rusko ,za to že napadli bezdůvodně jiný suverénní stát ,vyloučit sportovce ,všichni co hrají v NHL vyloučit z repre ...padni komu padni není důvod snimi mít něco společného

0 14
možnosti

P83a90v62e30l 98Č94e24r92n96ý

18. 11. 2023 11:43

Oni to tam skutečně řeší už asi 20 let, byť u nás se o tom moc nepíše... No ale je to pochopitelné, protože na základě incidentu 9/11 byli zataženi do válek a mnoho se jich vrátilo domů v černých pytlích. Viz třeba Wesley Clark: https://www.youtube.com/watch?v=LXrnprlMyB8

0 2
možnosti
MM

Logika Islamistú, zločinem je existence...

3 0
možnosti
Foto

J78a69n 42C34a65b76a45l

18. 11. 2023 10:06

Uz jen cekam az Tik Tok prijde na to, ze za afro americke otroky muze Izrael, americke blede tvare budou sprosteni viny a kruh se uzavre, pivede se progresivisticka valka ameriky vuci Izraeli, panstvo se nazere, koza zustane cela a Izrael to odnese

3 0
možnosti
RH

R45a89d53i72m 39H37o92l81í58k

18. 11. 2023 9:45

Když vznikly sociální sítě, tak jsem prorokoval, že pro společnost nastane velký problém. Takhle špatné jsem to ale nečekal.

9 0
možnosti
JK

Problém není ani tak v sociálních sítích, jako v tom, že se je naučili používat i hlupáci. A také v tom, že někteří chytřejší dokáží jejich hlouposti využít.

16 0
možnosti

Amerika je vždy o krok napřed... bohužel mám pocit, že obdobným žvástům je tendence věřit i v Británii (která přece vystoupila z té zlé EU, že byla moc progresivistická, jak s oblibou tvrdí český diskutér) a šíří se to dál na východ.

1 0
možnosti
ZH

Progresivisté jsou ti, co to šíří, nenávidí Izrael a podporují po celém světě Hamas, v Británii jako v USA, jako v EU.

3 0
možnosti
SO

Takzvaná výchova ke kritickému myšlení v univerzitním prostředí evidentně nese ovoce.

12 0
možnosti
MB

Jako nesmyly jakych je na soc. Sitich stovky... spise me udivuje jednoduche mysleni lidi, kteri na to skoci. Pridal jsem se na fb ke skupine plochozemcu a to by clovek neveril jak jsou o ni nekteri presvedceni. Ty jejich argumenty nejsou hodne ani zaku 6. Tridy ZŠ :-)))

16 0
možnosti
  • Nejčtenější

Přes Česko přešly bouřky s krupobitím. Dálnici D1 pokrylo bahno a větve

6. května 2024  15:47,  aktualizováno  7.5

Do Česka přišly přívalové deště, na některých místech padaly i kroupy. Hasiči hlásili desítky...

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40,  aktualizováno  21:09

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

NATO určilo červené linie. Má dva scénáře zásahu proti Rusku, píší média

6. května 2024  12:35

Premium Severoatlantická aliance připravila krizové scénáře „červených linií“, při jejichž překročení...

S babičkou nepřežila nehodu ani vnučka. Její orgány zachránily tři jiné děti

6. května 2024  12:02,  aktualizováno  13:46

Nehoda z Čáslavic na Třebíčsku si vyžádala druhou oběť. Auto tam minulý čtvrtek zatím z...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Aktivisté žádají konec pedagožky Univerzity Karlovy a přednášky o „genocidě v Gaze“

6. května 2024  12:46,  aktualizováno  7.5 9:13

Karlova univerzita by měla přehodnotit zaměstnávání osob jako je doktorka Irena Kalhousová, uvádí...

Šest Čechů zadržených v případu falešných bankéřů na Ukrajině je ve vazbě

12. května 2024  19:14

Šest Čechů zadržených v půlce dubna na Ukrajině v případu česko-ukrajinského gangu falešných...

VIDEA TÝDNE: Přehlídka v Moskvě, pohled do černé díry a autobus v řece

12. května 2024  18:52

V Rusku se konala tradiční vojenská přehlídka ke Dni vítězství. Záběry kamer odhalily třeba i to,...

V Belgorodu se zhroutil obytný dům, podle úřadů po ukrajinském útoku

12. května 2024  11:48,  aktualizováno  18:51

Sledujeme online V ruském Belgorodu se částečně zhroutila vícepodlažní obytná budova, podle úřadů v důsledku...

Los Angeles se topí v bezdomovectví. Řešením může být nepodmíněný příjem

12. května 2024  18:44

Los Angeles bylo kdysi dávno vzorem moderního města, kterým se Amerika chlubila. V posledních...