ilustrační snímek

ilustrační snímek | foto: Profimedia.cz

Muž ve Francii znásilnil seniorku. Manžel upoutaný na lůžko nemohl pomoci

  • 58
Pětasedmdesátiletou ženu bydlící na předměstí Paříže na Nový rok znásilnil muž, který se vloupal do jejího domu. Její manžel je zdravotně postižený, a tak ji nebyl schopen patřičně ochránit. Následující den byl podezřelý zatčen a umístěn do vazby.

Podle deníku Le Figaro, který cituje nejmenovaný policejní zdroj, se jedná o muže „afrického vzezření“.

Pachatel vnikl do domu manželského páru, který se nachází v tiché ulici pařížského předměstí Ozoir-la-Ferrière, špatně zavřeným oknem kolem sedmé hodiny ráno.

Vražda rodiny na Boží hod. Zapomněl jsem si vzít léky, hájí se Francouz

Nejprve vstoupil do pokoje manžela oběti, který začal při pohledu na nezvaného hosta křičet. K uchránění manželky to však nestačilo. Muž nebyl schopen nikterak zasáhnout kvůli těžkému postižení, jež ho upoutává na lůžko.

Poté se muž přesunul do ložnice, ve které byla postarší žena. „Nemám v úmyslu vám ublížit,“ řekl jí podle televize BFM TV. Následně ji však donutil k nechráněnému pohlavnímu styku a před svým odchodem ještě odcizil 50 eur (1 235 korun). Z domu utekl stejným oknem, skrz které se do něj dostal.


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel.

Video