Diskuze

Útočník z Paříže chtěl zapálit redakci Charlie Hebdo, nevěděl o jejím přesunu

Pětadvacetiletý Pákistánec, jenž v pátek v Paříži před bývalou redakcí satirického časopisu Charlie Hebdo sekáčkem vážně zranil dva lidi, čelí obvinění z pokusu o vraždu s teroristickým motivem a ze zločinného spiknutí. Útočník měl v plánu kanceláře časopisu zapálit. Nevěděl totiž, že se jeho redaktoři kvůli bezpečnosti přestěhovali na jiné místo.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ED

Prý tam dali informačí cedulku, že tam redakce už nesídlí, takže podnikat útoky je zbytečné, ale byla jen v arabštině což bylo seznáno rasistickým tak ji odstranili a měla být nahrazena dvojjazyčnou. Nestihlo se to no...

0 0
možnosti
JK

Novy azylovy plan eu - strany 78 a 84 – právo na slučování rodin se má rozšířit i na sourozence žadatele. Ani se tam nemluví o nezletilých sourozencích, prostě jen siblings bez bližšího určení věku. Nemají takoví sourozenci náhodou taky manželky a děti? Jak široký pak ten strom akceptovatelných rodinných příslušníků bude?

7 0
možnosti
JK

Do eu se dostal jako nezletily bez doprovodu. Takze ne inzenyr, ale sirotek.

1 0
možnosti
LB

Vzkaz Francouzům - Hollande máš tam bordel, měl by jsi s tím něco dělat. Vzkaz Němcům - Merkelová ,natahala jsi sem bordel, měla by jsi s tím něco dělat.

3 0
možnosti
RS

Nepoznáse to. Jak se to řídí koránem, je to všechno stejná pakáž.

5 0
možnosti
IV

I89v50a66n 11V24a38š64e97k

30. 9. 2020 15:34

islamistických radikálů...A to jsou neboi nejsou muslimové,kteří se řídí islámem,tak jak jiní muslimové?A jak se poznají?:-P

3 0
možnosti
FB

Jsou to lidé, jenž studují islím, jako slovanisté, romisté atd.

Tedy lidé aplikující islám v jeho ryzí podobě.

0 0
možnosti
RP

R94o52m71a58n 14P36i92t96t83l

30. 9. 2020 15:14

Pokud nezmění evropské země IHNED svůj postoj k muslimské imigraci, nevrátí do ústavy opětovné zavedení trestu smrti, neumožní občanům nosit zbraně a neuzákoní možnost adekvátní obrany s možností usmrcení útočníka, do dvaceti let tato civilizace chcípne na vlastní tupost.

9 1
možnosti
LK

Zavřou ho do fešáckýho kriminálu, kde většina osazenstva jsou jeho bratři ve víře, tam bude za hrdinu a za chvíli ho pustí na podmínku.

4 0
možnosti
PS

Zajimave, ze si ten syrskej sirotek ze syrske provincie Pakistan dokaze uplne presne zjistit, ze jako mladistvy bude mit narok na vyssi davky, ale uz si nedokaze zjistit, ze redakce se davno prestehovala. Mam takovou skoro az kacirskou myslenku, jestli tem vsem "sirotkum" v tech podvodech nepomahaji nejake "ne"ziskovky...

18 0
možnosti
RP

R13o93m98a93n 97P94i52t20t12l

30. 9. 2020 16:28

To není kacířská myšlenka. V západní Evropě je kupa organizací, žijících z daní tuhého obyvatelstva, najímajících za tyto peníze právníky, zastupující tyhle hordy líných vychcaných netáhel. A voliči na to čumějí, občas se semknout, ale hned zločincům odpustí a v příštích volbách znovu zvolí opět stejné hochštaplery, jejichž jediným zájmem je se ve funkci napakovat a po mně potopa.

5 0
možnosti
DN

Nezletilý uprchlík před válou z Pákistánu .... (Zapomněl jsem na něco z jeho phnutého osudu ;-)) ?

5 0
možnosti
JL

Proč utekl z Pákistánu? Gay?

0 0
možnosti