Diskuze

Před 31 lety vyděsil Francii případ utýrané dívky. Rodiče dopadli až nyní

Přes třicet let strašil francouzské policisty nevyřešený případ zavražděné holčičky přezdívané Mučednice od silnice A10. Určit identitu oběti, jejíž zohavené tělo někdo v roce 1987 pohodil u města Blois, se policii podařilo až letos díky testům DNA. Ty podstoupil muž, ze kterého se vyklubal dívčin bratr a který vyšetřovatele dovedl až k rodičům dívky.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

J95a30n 39S94t47o18d98o14l48a

15. 6. 2018 11:32

Takže muslimové.

0 0
možnosti
HS

Fotogalerie začíná upozorněním na drastické záběry a následuje fotka hrobu s porcelánovými andělíčky. Tak to je hodně černý humor. :-)

Jinak ten článek je neúplný. Před těmi 31 lety byla ve Francii ohromná pátrací akce po pohřešované holčičce a přišli i na tyhle rodiče, ale ti tvrdili, že dcera je zpátky v Maroku u babičky.

0 0
možnosti
PM

No a u nás by jim policisté mohli jen popřát dobrá den. Protože proč? Protože promlčení. :-P;-€

0 0
možnosti
PJ

Myslím že obecně by sa v západných demokraciach mala začať viest debata o trestu smrti a vyznamu trestu ako takeho, stav v ktorom trest straca vyznam nici civilizaciu. tot moj nazor

2 1
možnosti

Můj názor je, že by to stejně nic nezměnilo. V dobách, kdy trest smrti byl byla zločinnost vyšší. Ona výška trestu moc zločinost neovlivňuje. Když člověk vraždí, tak nepřemýšlí, zda dostane deset let či provaz, je přesvědčen o tom, že ho nechytnou.

0 1
možnosti
MS

A u nás by bylo už promlčene..

0 0
možnosti
MB

Mohl by to být nějaký projev neřešené a neléčené poporodní psychózy u té ženy, která by vyústila v tak brutální jednání a rodina to utajila, aby ženu chránila?

0 0
možnosti
ZD

Děvčátku bylo 2,5 roku , tak asi těžko.

4 0
možnosti
RA

Jsem zvědavý, co opět uslyším od odpůrců trestu smrti

2 1
možnosti
MB

Informace nejsou známy, takže čistě hypoteticky. Kdyby se ukázalo, že tento třicet let starý čin spáchal otec, který třeba tehdy jel těžce v drogách, či v těžkých agresivních depresích nebo matka s nějakou poporodní psychózou, či jiným podobným stavem a že partner to pomohl utajit...

A že se z těch stavů dotyčný tehdy nakonec vyhrabal a třicet let žil poměrně spořádaný život...

Vy byste ho / je - teď po té době za ten čin nechal popravit? A pokud ano, tak po jaké době byste takto popravoval? Popravil byste třeba stoletého za čin v jeho dvaceti letech, kdyby se na to po sedmdesáti pěti letech přišlo?

1 1
možnosti
PS

P14e72t71r 50S79e40d28l91á84k

14. 6. 2018 22:53

Ale potvrdilo se, že jablko nikdy nepadá daleko od stromu...

5 0
možnosti
ZC

Musel mít úžasné dětství...

2 0
možnosti
PK

dobrá zpráva je, že i po tolika letech se vrah hledal a našel a půjde přes spravedlivý soud... I tímto se liší civilizované, demokratické a právní státy od těch totalitních, přes všechny svoje nedostatkyR^

11 1
možnosti
KL

Asi jo, ale posadi ho do basy a k cemu to je. Tihle by se meli dozivotne eliminovat.

1 2
možnosti