Diskuze

Evropská unie prodlouží sankce vůči Rusku, rozhodl summit EU

Evropská unie prodlouží hospodářské sankce uvalené na Rusko kvůli ukrajinské krizi. Rozhodnutí vrcholné schůzky oznámil na Twitteru předseda Evropské rady Donald Tusk. Unie ukončení sankcí podmiňuje plným prosazením mírových dohod z Minsku.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZS

USA prodlouží sankce proti Rusku, EU je potvrdí za sebe. Jak to hodnotit? Je to jednoduché - státy EU jsou vazalové USA.

0 0
možnosti
JB

A že to funguje...

0 1
možnosti
JS

J19a65n 88S75t17a49r39ý

23. 6. 2017 17:51

jenže jinak.:-P

1 0
možnosti
RC

eu zavede sankce tim ze nemecko za trest postavi ropovod z ruskem pres baltske more. ale v4 nesmi nic prodat do ruska:-).

3 0
možnosti
RA

to je dobrá logika, se stejnou logikou bychom mohli sankcionovat EU za to, že si na kypru řekové a turci nedokázali opět vytvořit jednotný stát..

1 0
možnosti
FH

V pořádku. Rusko to jedině posílí a to je dobře.

2 2
možnosti
ZP

No fuj, tady je rudo

3 0
možnosti
JS

J92a58n 78S35o31u25č93e98k

23. 6. 2017 12:33

A Vy máte rád jakou barvu, pane Pícho? Zelenou, oranžovou nebo snad hnědou?

2 2
možnosti
JK

Je to rozumné rozhodnutí. Je potřeba dát ruské totalitě v čele s Putinem trochu za vyučenou. A pokud neobolševikům vadí, tak ať si namlouvají, že jim sankce hospodářsky pomáhají, jak se nám často snaží jejich "intelektuální kapacity" namluvit.

1 1
možnosti
RA

mno, co se týče "Neobolševiků" , tak ti sedí milý Jiříku v Bruseli a řídí Eurosojuz, v Kremlu sedí Ruský nacionalista snící iracionálně o panslovanství. BTW, politik, který je sám největším nepřítelem ruské KS....

2 0
možnosti

Evropa prodlouží sankce proti Rusku. To ovšem nebude bránit Merkelové v rozšíření kšeftů s ruským plynem a v kritice zemí V4 za jejich přístup k invazi migrantů, v čemž se shodne s francouzským manekýnem Macronem.

Teď ještě vyřešit ty obnovitelné zdroje a zakřivení okurek a Evropa bude zachráněna. Protože si pomazané hlavy, které jí vládnou (tedy jejich většina), dobře uvědomují, že víc než invaze nepřizpůsobivých cizinců Evropu ohrožuje krvelačný pes Putin třesoucí se na hranici EU, aby ji vymazal ze zemského povrchu.

No, skutečně nám vládnou morální i intelektuální velekapacity.

4 0
možnosti
IL

I28v12a41n 77L54e51l10á63k

23. 6. 2017 9:25

Sankce proti Rusku jsou myslím nesmysl. Nic neřeší a donutily Rusko naučit se víc postarat samo o sebe. Mocnosti rozpoutávají studenou válku, vyhrožují, zbrojí, propaganda obviňující protistranu jede na plný pecky... Osobně mám pocit, že je to proto, že se Rusko kdysi dost stáhlo z mezinárodní politické scény. Všichni mysleli, že je slabé a na to, ovlivňovat ve větší míře světovou politiku, už nemá. Ale najednou přišla Ukrajina, Krym, ruské angažmá v Sýrii a Rusko je zpět. Putin má podporu, kterou mu mohou závidět všichni státníci světa, je silnější než dřív a osobně se bráním tomu, označovat ruské voliče za zmanipulované hlupáky. A západ vidí nebezpečí a rozpoutává propagandu vůči protivníkovi, který není o nic lepší, ani horší, než je on sám. O co tedy jde, o Ukrajinu, vliv na dalším kousku zeměkoule nebo o to, udržet Rusko co nejdál? Já nevím, ale přijde mi to absurdní, silou se dají vyhrát lokální konflikty a já souhlasím s tím, že proti gaunerovi se má zakročit. Ale silou se nedá řešit globální konflikt, určitě ne v 21. století. Komunikace, dialog a umění kompromisu proti lhaní, obviňování, provokacím a intrikám... No, třeba se mýlím, ale takový mám prostě pocit...

6 0
možnosti
JS

J77a96n 63S69e39m36i62k

23. 6. 2017 9:47

no jasne. vsichni se spikli proti rusku...jen jste jeste zapomel na snahu privlastnit si jeho prirodni zdrole.

kdyz uz citujete Sputnik, tak kompletR^

2 1
možnosti
FN

Ukrajina neplní závazky z Minsku. Co s tím? Jednoduché řešení EU: Prodloužíme sankce proti Rusku. Nyní ještě zvýšit kapacitu lodí dovážejících africké imigranty a Evropa je zachráněna!

8 0
možnosti