Foto

Utahovat si může, ale nic nezmění na faktu, že každý soudný člověk vidí, že není v kondici, aby vykonával funkci prezidenta. Je neskutečné, jestli v celé USA není jiný vhodný kandidát proti Trumpovi

PM

Už to tak vypadá, že USA jejich progresivistickým levičáctvím rozložily samy sebe.

Foto

Jmenujte mi jednu, jedinou pracovní pozici, kterou by takový člověk mohl zastávat a kam by ho přijali... ani na nočního hlídače kanceláří by neprošel... ale být prezidentem světové supervelmoci, USA.. no problem!

Foto

Ne, jsi senilní děda, který často ani neví,co říká, a někdy dokonce ani neví kde je a kam má jít.

Aktuálně spíš jeho zemi spíš řídí jeho poradci a lidé v zákulisí. On je jen loutka

MC

Trump je sice egomaniak, ale proti ́dospělému' muži, co musí číst kartičky s obrovským písmem, aby si nepletl premiéra Austrálie se zemřelým synem a v reálu je jen loutkou leftistu DP, je stále menší zlo.

VS

Tipnul bych podle chování Bidena, že už nosí i plínku. Tak to by pak neměl žertovst o dítěti

PM

O stařecké infantilitě, mu asi nikdo neřekl. 😎

TN

Trapáci jsou oba. Jeden někdy ani neví jak se jmenuje a kde je, druhý je nebezpečný tlučhuba. Smutné, že USA nedokáží vyprodukovat mladší a normálnější kandidáty. No, i když co mám říkat já, když u nás byl prezident Zeman.

JH

no... Zeman i keď fyzicky diskutabilný, hlava mu fungovala výborne a to bez ohľadu na to, či jeho názory človek uznával alebo naopak.. Biden je ako človek na vychádzke na dvore psychiatrickej liečebne.

BS

Jsem dospělý muž, který kandiduje proti dítěti, utahoval si Biden z Trumpa.

Ale to je legrace, Lorinko.....

PN

P84e59t76r 50N84o34v13á16k

28. 4. 2024 10:41

Spíše senilní, s nastupující stařeckou demencí...