Berlusconiho choutky jsou při nejmenším zvláštní. Ilustrační snímek

Berlusconiho choutky jsou při nejmenším zvláštní. Ilustrační snímek | foto: AP

Berlusconi řádil se striptérkami v kostýmech jeptišek, tvrdí svědkyně

  • 26
Silvio Berlusconi má podle všeho poněkud zvrhlý vkus. Modelka Imane Fadilová během probíhajícího soudního přelíčení uvedla, že se bývalý premiér oddával na jednom ze svých večírků hrátkám s několika striptérkami oděnými do kostýmů jeptišek.

Fadilová dále popsala, že od Berlusconiho obdržela 2 000 eur (asi 48 tisíc korun) za svou účast na jedné z jeho oslav. Mladá modelka vypověděla, že na místě oslavy viděla dvě ženy v kostýmu jeptišek, kterým Berlusconi zaplatil za striptýz.

Jedna z žen měla být Nicole Minettiová, která v současnosti zastává pozici v regionálním oddělení Berlusconiho strany Lid svobody.

Fedilová dále vypověděla, že Berlusconi oběma ženám zaplatil za další sexuální služby. Italský deník Corriere della Sera minulý týden napsal, že Berlusconi zaplatil celkem 127 tisíc eur (asi 3 miliony korun) všem potenciálním svědkům včetně Minettiové, aby svědčily v jeho prospěch. Právní zástupce ale toto nařčení odmítá, prý to byl pouze projev štědrosti.

Berlusconi nyní čelí celkem třem soudním procesům. Mimo sexu s nezletilou tanečnicí se soud zabývá také sérií daňových úniků a vyzrazováním státních tajemství.


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel.

Video