Diskuze

Reklama vyzývá k bezohledné jízdě, možná srazíte Hitlera

Komediální skupina UCB Comedy vytvořila kontroverzní reklamu, která vybízí ke srážení chodců. Nikdy prý nevíte, jestli náhodou nesrazíte špatného člověka, a nezachráníte tak svět.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Korektní Želva

19. 9. 2011 16:55
...

Hlavní poselství já osobně vidím v tom, že "ne každý chodec je dobrý člověk". I když to co myslím, by znělo spíš "i někteří chodci se chovají jako prasata, stejně tak jak někteří řidiči".

Když člověk jezdí ve městě, tak každej den vidí případy lidí, kteří si prostě neváží života - skáčou pod ty auta jako kdyby jim bylo jedno že to řidič nemusí ubrzdit, je jim jedno že si jich ten řidič nemusí všimnout, nebo nemusí tak rychle zareagovat. Oni tam mají prostě přechod a už nejednou sem viděl, že tam vběhnou i když se k tomu přechodu blíží auto v plné rychlosti.

Já jsem většinou taky chodec a když přecházím přes přechod, tak v prvé řadě dávám autům přednost (nehraju si na princátko který prochází a ostatní ať se třeba potentujou), protože je často rychlejší nechat ty auta projet, než čekat až zastaví/přibrzdí. Silnice přecházejte jedině když uvidíte, že auto který se k tomu přechodi blíží zastavuje a máte jistotu že o vás ví.

1 0
možnosti