Charlotta Childsová a dopis od policie, ve kterém obvinili její nenarozené dítě z výtržnictví

Charlotta Childsová a dopis od policie, ve kterém obvinili její nenarozené dítě z výtržnictví | foto: Profimedia.cz

Policie obvinila z výtržnictví dítě, které se ještě nenarodilo

  • 9
Obrovské překvapení čekalo na třiatřicetiletou maminku Charlottu Childsovou. Policie v hrabství Lincolnshire obvinila její dítě, že je členem místního gangu. Synek se přitom ještě ani nenarodil, žena je teprve v 36. týdnu těhotenství.

Pořádný trapas si udělala policie, která poslala nastávající mamince dopis kvůli výtržnictví jejího syna George. "Bylo tam napsané, že našeho syna identifikovali jako člena skupiny výtržníků. Manžel na to jen nevěřícně koukal a myslel si, že asi měl nehodu a přeskočil pár let svého života," řekla budoucí maminka pro Daily Mail.

I když je to zaskočilo, po přečtení dopisu se s manželem Damienem nemohli přestat smát. "Ráda bych věděla, jak se mohlo moje nenarozené dítě dostat do parku a dělat tam výtržnosti, aniž bych si toho nevšimla," řekla.

Jméno výtržníka v dopisu bylo George, stejné chtěli dát rodiče synovi jako prostřední jméno. Manžel se pokoušel telefonicky zjistit podrobnosti incidentu, ale neuspěl. Samotní úředníci byli totiž z toho trochu mimo.

Policie se rodině za svůj omyl nakonec omluvila a prý nevyvodí ani žádné důsledky. "Jedná se o administrativní chybu a omlouváme se za nepříjemnosti, které mohla způsobit," uvedl policejní mluvčí.