Panenky prince Williama a jeho manželky od Mattela

Panenky prince Williama a jeho manželky od Mattela | foto: Daily Mail

Nové panenky prince Williama s manželkou děsí méně než ty poslední

  • 24
K prvnímu výročí svatby britského prince Williama a jeho manželky Catherine se objeví nové panenky páru. Postavičky v přepočtu za 3 tisíce korun od hračkářské firmy se méně šklebí než pár panenek, který byl k mání čtyři měsíce po svatbě.

Princ William a jeho manželka od firmy Mattel vypadají více jako panenky Barbie a na pultech se objeví už v dubnu. Vysoké jsou 11,5 centimetru, mají oblečené svatební šaty a uniformu a jejich cena je v přepočtu necelých 3 tisíce korun.

Loňská verze panenek od firmy Hamleys byla skoro stejně drahá, ale výraz novomanželů byl poněkud děsivý (více čtěte zde). Část z prodeje však šla pro záchranářskou organizaci a nakonec vynesla téměř 480 tisíc korun.

Oficiální fotografie královské rodiny

Děsivé svatební panenky prince Williama a jeho manželky od firmy Hamleys

Svoji panenku má samozřejmě i sestra nevěsty Pippa Middletonová, která na svatbě okouzlila svojí postavou a pro některé se její zadeček stal fenoménem. Její verze od Hero Builders, která se objevila v obchodech před Vánocemi, je však z těch méně povedených. Cena za Pippu, která připomíná kulturistu, je v přepočtu 950 korun.

Pippa Middletonová na svatbě své sestry Kate, která si vzala britského prince...
Pippa Middletonová jako panenka od Hero Builders

Pippa Middletonová a její panenka

Princ William si vzal Kate Middletonovou 29. dubna 2011. Celý ceremoniál sledovali kromě milionů diváků u televizních obrazovek také lidé přímo v londýnských ulicích. Podle Scotland Yardu lemoval trasu svatebního průvodu milion lidí a polibek na balkoně sledovalo na 500 tisíc příznivců monarchie (více zde).


Britská královská rodina