Plavec Eamon Sullivan | foto: ČTK

Zoufalí sportovci: rozchod řeší plavec Sullivan i cyklista Armstrong

  • 20
Eamon Sullivan a Stephanie Riceová jsou již bývalými milenci. Ostře sledovaný australský plavecký pár oznámil rozchod, a to těsně před startem olympiády. Stejné nepříjemnosti řeší i cyklista Lance Armstrong.

Pár již potvrdil, že společné soužití uzavřeli v poklidu a stejně se k sobě chtějí chovat i v budoucnu. "Dohodli jsme se, že to prostě nefunguje. Nestalo se nic špatného, ale musíme se stoprocentně koncentrovat každý sám na sebe. Stále jsme dobří přátelé a je v našem zájmu, aby to tak zůstalo i nadále," cituje dvaadvacetiletého Sullivana ČTK.

Plavkyně Stephanie Riceová
Plavkyně Stephanie Riceová a Eamon Sullivan se rozešli těsně před startem olympiády

Plavecká dvojice tvořila pár dva roky a do hledáčku se dostala především na březnovém australském šampionátu, kde oba vytvořili světové rekordy. Sullivan zvládl nejrychleji v dějinách nejkratší trať na 50 metrů volný způsob, dvacetiletá Riceová zase zaplavala rekord na polohové dvoustovce.

Ránu utrpěl i osobní život dalšího sportovce, cyklisty Lance Armstronga, který několik týdnů randil s herečkou Kate Hudsonovou.

Lance Armstrong a Kate Hudsonová na večírku v Cannes
Lance Armstrong a Kate Hudsonová na večírku v Cannes

O jejich vztahu se veřejnost dozvěděla díky vášnivým polibkům, které si vyměnili v květnu na filmovém festivalu v Cannes. Společně pak strávili Svátek otců, který připadá na druhou červnovou neděli. Oba vzali své děti z předchozích vztahů a hráli si na rodinku.

Před Hudsonovou cyklista a několikanásobný vítěz Tour de France randil se zpěvačkou Sheryl Crowovou.

Jak je na tom váš vztah?

celkem hlasů: 934

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 0:00 středa 13. srpna 2008. Anketa je uzavřena.

Mám pevný vztah/manželství
Mám pevný vztah/manželství 620
Právě jsme ukončili vztah/manželství
Právě jsme ukončili vztah/manželství 165
Trochu to skřípe
Trochu to skřípe 149