Zoë Kravitzová a Karl Glusman (Los Angeles, 27. února 2017)

Zoë Kravitzová a Karl Glusman (Los Angeles, 27. února 2017) | foto: Profimedia.cz

Zoë Kravitzová se rozvádí. Manželství s kolegou jí vydrželo rok a půl

  • 11
Herečka Zoë Kravitzová (32) se osmnáct měsíců po svatbě s Karlem Glusmanem (33) rozhodla rozvést. S kolegou se rozešla již před koncem roku po čtyřech letech soužití. Vzali se v roce 2019 během tajné svatby plné celebrit.

Přitom ještě loni v červnu Kravitzová na Instagramu psala o Glusmanovi jako nejlepším muži na světě a její spřízněné duši, za kterou je nesmírně vděčná. A neméně nadšeně psal o dceři hudebníka Lennyho Kravitze právě Glusman.

„Rok spolu. Není to rok, který jsme očekávali, ale mám pocit, že pokud dokážeme přežít tohle, pak dokážeme cokoli. Miluji tě. Víc než cokoli jiného. Jsi má nejlepší kamarádka, miluji tě za to. A udělám pro tebe cokoli a vše, dokud nezemřu,“ napsal Glusman na Instagramu v červnu 2020.

„Tak teď běž a zachraň svět,“ napsala mu Zoë Kravitzová a mnozí fanoušci v tom viděli jistý nádech cynismu a začali spekulovat o tom, že jejich manželství má problémy.

Kravitzová, která v novém Batmanovi s Robertem Pattinsonem hraje Kočičí ženu, a Glusman se tajně vzali v červnu 2019 v pařížském sídle zpěváka Lennyho Kravitze. 

Na svatbě nechyběly její kolegyně ze seriálu Sedmilhářky Reese Witherspoonová, Nicole Kidmanová, Laura Dernová a Shailene Woodley. Dorazili také oscaroví herci Denzel Washington a Eddie Redmayne nebo modelka Cara Delevingne.