Šárka Vaňková a Petr Jelínek

Šárka Vaňková a Petr Jelínek | foto: Marek Navrátil , iDNES.cz

Zamilovaná zpěvačka Šárka Vaňková: první výročí a hned zásnuby

  • 128
Třiadvacetiletá zpěvačka Šárka Vaňková se zřejmě usadí po boku o třiadvacet let staršího partnera Petra Jelínka. Jen co oslavili první výročí svého vztahu, přišly na řadu zásnuby. "Jsem šťastná," řekla iDNES.cz zpěvačka.

Šárka Vaňková a podnikatel Jelínek prožili léto v Česku. Zahraniční dovolené vyměnili za pobyt na Slapech, kde díky pozvání přátel mohli odpočívat přímo na lodi.

"Bylo to moc fajn, jen je škoda, že to takhle rychle skončilo. Začne mi zase pracovní frmol," líčí zpěvačka, která se proslavila díky soutěži Česko hledá SuperStar, v jejímž prvním ročníku skončila druhá hned za Anetou Langerovou.

Příjemně strávené letní chvilky se podepsaly i na vzájemném utužování vztahu partnerů. V rámci oslavy prvního společného roku nečekaně proběhly i zásnuby.

Šárka Vaňková a Petr Jelínek

"Přítel mě opravdu zaskočil, řekla jsem samozřejmě ano," doplnila dojatá Vaňková, která k výročí dostala nejen velkou kytici, ale i zásnubní prsten. Jejich lásce požehnali i hosté restaurace La Bodeguita del Medio, kam v rámci velké oslavy zavítali.

Paradoxem je, že rodiče mladé zpěvačky zatím o ničem neví. Jsou totiž na dovolené. Šárka ale nepochybuje, že jim lásku posvětí. "Naši se k mému vztahu staví tak, že pokud jsem šťastná já, jsou šťastní i oni. Uvidíme, co řeknou, až se o zásnubách dozví. Asi je to překvapí," doplňuje zpěvačka, která v minulosti randila s Danielem Hůlkou či Filipem Renčem. S režisérem se tehdy dokonce také zasnoubila.

Šárce Vaňkové nyní začne i pracovní sezona. S bavičem Zdeňkem Izerem bude dál objíždět republiku se společným zájezdovým představením a brzy by chtěla vydat nový singl.