Pugét růží i sexy prádlo. Jak známé tváře slaví svátek zamilovaných

  • 22
Valentýna všichni znají jako svátek zamilovaných. Importované zvyky ze zahraničí ovšem v Česku nepřijímá každý úplně automaticky. Jak to mají známé tváře z televize? Některé Valentýna vynechávají, jiné budou obdarovány růžemi a dojde i na sexy prádlo.

Iva Kubelková

Moderátorka Iva Kubelková mezi příznivce valentýnských oslav nepatří. Neznamená to však, že by se chtěla vyhýbat romantice. Právě naopak. „Tenhle svátek obvykle neslavíme, doma americké svátky nepřejímáme. Vlastně slavíme zamilovanost tak nějak průběžně. Zkrátka, když je na to chvíle a příležitost. A klidně mnohokrát do roka. Neděláme si na to nějaké speciální datum,“ svěřila se. 

„Valentýna nikdy moc neprožívám. Jsem velice liberální a myslím, že je důležité, aby si každý dělal, co chce. To je priorita. Pokud Valentýna někdo slaví a má z toho radost, tak mu to přeji. Ale adrenalin 14. 2. stejně obvykle zažívám. Moje mladší dcera má totiž o den později narozeniny, takže mám v hlavě její narozeninovou oslavu,“ dodala.

Vy víte, kde mají největší výběr prádla že? A mají teď i krásné komplety k Valentýnu @astratex.cz foto @ondrejkosikphoto

11. února 2021 v 9:42, příspěvek archivován: 12. února 2021 v 10:20

Eva Perkausová

Úplně jinak to má moderátorka Eva Perkausová, která se nebojí do valentýnských oslav skočit po hlavě. „Je to sice americký svátek, ale myslím, že slavit by se mělo všechno, co jde. Neočekávám žádné dary, bohatě stačí kytka a večeře ve dvou,“ říká a přidává ještě jedno doporučení pro dámy. 

„Určitě by mohly z lásky své muže potěšit i ženy. Pro svého partnera se pokusím připravit nějaké překvapení, třeba upeču něco, co má rád. Nebo si koupím sexy prádlo,“ smála se ještě před dovolenou Perkausová. 

Je však otázkou, jestli svůj plán může splnit. Nečekaně totiž uvázla se svým přítelem Ivanem Heckem, který měl pozitivní test na covid-19, na Maledivách a musí být dva týdny zavřená v hotelu v izolaci.

☀️ @cocoonmaldives @dovolenasnu.cz #sunny #maldives #icecoffee #dovolenasnumaledivy #blue #bluedabadee

11. února 2021 v 10:02, příspěvek archivován: 12. února 2021 v 10:18

Gabriela Koukalová

Daleko rezervovanější je její kolegyně Gabriela Koukalová. „Svátek svatého Valentýna jsem nikdy nijak neslavila, protože jsem si říkala, že když se mají lidi rádi, tak k tomu nepotřebují datum v kalendáři,“ říká. 

Valentýna tedy chce opominout i přesto, že nedávno představila nového přítele Miloše Kadeřábka. Večeři ve dvou se v blízké době stejně nevyhne. Až to protiepidemická opatření povolí, čeká jí totiž jídlo se šťastlivci, kteří podpořili její projekt, díky kterému se podařilo v krátké době vybrat víc než půl milionu korun na Fond Gábi.

Krásný večer,
co na to říct. Pěkně si nás ti novináři dnes dali. V týhle malý zemi se spousta věcí ví i dřív než se stanou. V tomto případě je to ale pravda. Rozhodla jsem se hodit nezdary za hlavu a jít dál. Mám chlapce z Berouna a je to sympaťák. Víc prozradím už za malou chvíli v dnešním @showtime_cnnprima

1. února 2021 v 19:35, příspěvek archivován: 12. února 2021 v 10:17

Klára Doležalová

Klára Doležalová má svátek zamilovaných moc ráda. Má to však jeden háček. „Nemohu si pomoct, ale pro mě stále den zamilovaných představuje 1. máj. Trápím svého muže, aby mě líbal pod rozkvetlou třešní. Valentýn je ovšem také fajn, protože každá příležitost, jak oslavit lásku, je krásná a důležitá!“ prozradila moderátorka, která obvykle dostane pugét růží od manžela Miodraga Maksimoviće, s nímž letos oslaví 20. výročí svatby.

Díky za 19let lásky, přátelství, ochrany a podpory...ať stále trvá!! Volim te! ❤
#výročísvatby #svatba #devatenáct #láska #přátelství #rodina #my

14. července 2020 v 10:10, příspěvek archivován: 12. února 2021 v 10:13

Tomáš Vzorek

Jako největší romantik se nakonec ukázal thajský boxer, hráč amerického fotbalu a primácký moderátor sportu Tomáš Vzorek, který na Valentýna připravil svojí přítelkyni Táně Bystroňové jedno nezapomenutelné překvapení. 

Tak jsem i já vyzkoušel služby barbera. Všimli jste si, jak mám hezky upravené vousy? ❤️ #barber #barbershop #dreammen #dreammenbarbershop #domacipohoda #nekoukejnatopozadivpozadi #tanabystronova #tomasvzorek
@dreammenbarbershop

21. října 2020 v 10:13, příspěvek archivován: 12. února 2021 v 10:16

„Valentýna obvykle neprožíváme nijak dramaticky, ale je pravda, že jsem Táňu na Valentýna požádal o ruku, takže jsem asi trochu ctil, že je to právě svátek zamilovaných. Obvykle si zajdeme jen na večeři a prostě si uděláme hezký večer, ale takhle vlastně fungujeme průběžně celých těch více než sedm let, co jsme spolu, nepotřebujeme k tomu speciální příležitosti nebo svátky,“ přiznal.

V roce 2021 to podle něj s romantikou tak jednoduché nebude. „Letos to samozřejmě bude komplikovanější, restaurace jsou zavřené a je pravděpodobné, že to tak ještě nějakou dobu bude, což nám však náladu nezkazí, prostě si hezký večer uděláme doma s naší kočičí smečkou,“ uzavírá majitel bezsrstých koček Tomáš Vzorek.

Jedna nová párovka, díky @monikapolasek_ ❤. #portret #portretnifotografie #portrait #couplephoto #coupleportraits #spolecnefoto #mydva #jsmepar #spolecne #tyaja #jaaty #czechboy #czechgirl #modelka #influencerka #tanabystronova #moderator #moderatoris #speaker #speakerslife #tomasvzorek #ostrava #praha

7. února 2021 v 16:42, příspěvek archivován: 12. února 2021 v 10:16