Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Diskuze

Uzel: Nic už mě nepřekvapí

Za něco málo přes hodinu zvládl při on-line rozhovoru se čtenáři iDNES sexuolog Radim Uzel na šest desítek odpovědí. "Nic mě už nepřekvapí," přiznal. Potěšilo ho, že otázky nebyly vulgární, že všichni byli i při intimních dotazech maximálně otevření. Dokonce padl i návrh, aby kandidoval na prezidenta. "Ano. Už jste v České republice třetí nebo čtvrtá, nepočítám-li svou manželku. Obávám se, že tento počet hlasů ke zvolení nepostačí," odpověděl s vtipem sobě vlastním.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Katka

5. 11. 2002 9:50
Uzel a hormony
O sexu ať si děda Uzel plká co chce. Možná bychom se dozvěděli něco jiného od jeho manželky. Horší je to, že tento pán by nejraději všem patnáctiletým dívkám předepsal hormonální antikoncepci. Vedlejší účinky ho nezajímají. Je přece v komisi pro plánované rodičovství a musí mít výsledky. Rozděluje ženy prazvláštním způsobem na ty, co berou hormony(pro něj hodné a zodpovědné holky) a na ty co nechtějí ty jeho hormony baštit (pro něho nezodpovědné kaskádérky- čarodějnice) . Pro Uzla nic mezi tím neexistuje. Je to blbec. Jako doktor. který dělal v ÜPMD v Podolí stál za starou bačkoru. Místo aby ženy léčil, tak nášvštěvu pacientky většinou prožvanil, no a z toho teď žije dál.Pan Uzel se má moc rád - stará škola. To, že byl v KSČ zjevně nikomu nevadí, ani v MF DNES?
0 0
možnosti

Hoky

5. 11. 2002 15:35
Re: Uzel a hormony
A co je podle tebe špatnýho na tom, když je někdo zodpovědný a bere antikoncepci, aby se nerozmnožoval jako králík? To mám jako spoléhat na chlapa? To bych teda dopadla!!!!!!! Nejsi náhodou katolička, která se nechá ošukávat od manžílka od rána do noci a pak si všechny parchanty, který ti udělá necháš? Myslím si, že je lepší, když holka (i třeba v 15 , i když ze sexu nemůže mít ten pravý prožitek) bude brát prášky, než když půjde na potrat nebo si to dítě nechá (sama je přece jen ještě dítě a o to mimčo by se stejně staral někdo jiný). Ano, hormonální antikoncepce má jistě nějaké vedlejší účinky, ale co dnes nemá? To bys nesměla brát ani prášky na nachlazení nebo bolesti hlavy!!!!!!! A víš o tom, že antikoncepce má i výhody (kromě bránění v početí)? A pro mě osobně je lepší, když si se mnou doktor popovídá, než když mi dává najevo, že jsem jen další kus "masa" a mám co nejrychleji vypadnout a pokud možno neotravovat  s žádnejma zdravotníma problémama (osobní zkušenost 14 dní stará)!!!!!
0 0
možnosti

Ho-Ci-Min

4. 11. 2002 13:19
Rozhovor
Tak jsem si ted precetl otazky a odpovedi a ackoliv me jeste trosku boli branice tak vyjadruji podporu!!! :-) Uzel RULLZZZZZ! A vy vsichni moraliste a flandaci! Odstehujte se do Tichomori!! :-) Tam Vam z toho "jebne!" :-)
0 0
možnosti

Ghort

5. 11. 2002 8:26
Re: Rozhovor
Jojo, taky se jeste chlamu...!!! Je to cool! Fuckt mu fandim, je to srandista... Pripojuju se k Uzel RULEZZZZZ!!! ;o))))
0 0
možnosti

on_an

4. 11. 2002 12:52
onanie
co si myslíte o onanii, nemyslím onanii rychlovku, ale onanii, kdy k výronu dojde až třeba za 2 dny, mezitím dochází stále k nekonečnému dráždění?
0 0
možnosti

Ghort

5. 11. 2002 8:25
Re: onanie
Fiiiiiha, dva dny...?! Mno, to uz je vykon, gratuluju....
(P.S. - neber to nijak zle! ;o)
0 0
možnosti

Kristýnka

4. 11. 2002 12:42
Nechuť
je možné, že pokud partner vyžadoval sex více, než já bych chtěla a když jsem ho domítla, tak mě i před přáteli na toto téma ponižoval, že může vzninout nechuť k sexu partnerskému? S přítelem jsme se po 5 letech rozešli, ale nemám potřebu ani teď po více než roce od rozchodu. Děkuji a přeji hezký den
0 0
možnosti

terapeut

5. 11. 2002 15:02
Re: Nechuť
Nejsem sexuolog, ale terapeut, ktery sexualni problemy resi. Snad se jeste vratite na stranku a odpoved si prectete. Ano, k Vasi nechuti jiste mohlo prispet zahanbovani a ponizovani Vasim partnerem pred prateli. Je tedy dobre, ze jste se rozesli. Nas trestni rad pamatuje na ublizeni na zdravi, ale uz bohuzel ne na takove ublizeni, ze Vam nekdo svym hulvatstvim sebere chut na sex anebo prozitky z nej. Zadny partnersky problem ale nikdy neni jednostranny, takze jste mozna udelala chybu i Vy, ze jste s partnerem nehovorila o tom, proc se Vam sex s nim nelibi natolik, abyste ho chtela casteji... cim nebo jak by mohl on Vas lepe/vice/casteji vzrusit atd. Takze na to pamatujte ve Vasem dalsim vztahu, ktery drive ci pozdeji navazete. Dlouhodoba samota cloveku neprospiva nejen psychicky, ale i fyzicky. Energie, ktera se z pohlavnich organu neuvolni prirozenou cestou (tedy sexem) se tam "skladuje" a je prokazano, ze se muze u zen projevit pozdeji napr. v podobe vaznych psychologickych potizi. Takze hodne stesti pri hledani noveho partnera! A jeste poznamka k tomu byvalemu: Tim, ze Vas zahnboval ci ponizoval pred prateli si pouze kompenzoval vlastni mindrak z toho, ze neni schopen zenu sexualne uspokojit. (Jestli chcete, tak mu moji odpoved s pozdravem klidne preposlete :-)
0 0
možnosti

Risa

4. 11. 2002 12:35
Nevera
Je v partnerskem vztahu normalni obcasna vzajemna nevera?
0 0
možnosti

Ghort

5. 11. 2002 8:24
Re: Nevera
Jde o to, co si predstavujes pod pojmem "obcasna"....
0 0
možnosti

karel

4. 11. 2002 12:34
Re: opruz
Souhlasím, tenhle člověk si nezaslouží publicitu. Je to zvrhlík.
0 0
možnosti

Ho-Ci-Min

4. 11. 2002 13:05
Re: Re: opruz
:-) Otevrene mluvit o sexu Vam pripada zvrhle? :-) Vy budete asi jeden z tech  posuku, co na nej v televiznim Kotli porvavali, ze je "zplozenec satana"! :-) Uzel RULZZZZ!!!!! Kdykoliv je s nim v televizi ci v rozhlase nebo i v novinach porad ci interview, tak si to nenecham ujit! Vzdy mi to zlepsi naladu na hodne dlouho dobu, kdyz slysim jeho bonmoty a reakce na mnohdy az fanaticke utoky predevsim flandaku ci "obcanskych sdruzeni" (jak se panbickari casto maskuji :-). Nejste nahodou ten samy "odbornik", ktery k clanku tady na IDNES (asi tak pred 4 - 5 dny) o tradici kondomu, coby antikoncepcniho prostredku napsal, ze kondom neni dostatecnou ochranou, protoze virus HIV je tak maly, ze pronikne spory v latexu! :-) Skoda, ze jste se nenarodil ve viktorianske Anglii, tam by se Vam asi libilo! Nejspise po vzoru tehdejsich matek sve dceri (pokud ji mate, jinak si to pretvorte do kondicionalu) radite, aby o svatebni noci "zavrela oci a myslela na Boha a kralovnu (v nasem pripade, treba na Vaska)!" :-)
0 0
možnosti

BOBIK

2. 11. 2002 20:34
VOPRUZ
nechapu proc me ma nekolik dnu ve vypisu aktualnich clanku - 24h i-dnes naskakovat jako prvni clanek ze za par dnu pan Uzel bude on-line, tenhle nesexuolog - jen medialni zvanil preci neni nejak vice zajimavj nez to co se deje doma a ve svete - souhlasi se mnou nekdo ???
0 0
možnosti

Tom

4. 11. 2002 12:01
Re: VOPRUZ
Ne nesouhlasí!!!! Jsi magor!!!
0 0
možnosti
  • Nejčtenější

Bývalý fitness trenér Kavalír zrušil asistovanou sebevraždu, manželka je těhotná

24. dubna 2024  11:01

Bývalý fitness trenér Jan Kavalír (33) trpí osmým rokem amyotrofickou laterální sklerózou. 19....

Herečka Hunter Schaferová potvrdila románek se španělskou zpěvačkou

21. dubna 2024

Americká herečka Hunter Schaferová potvrdila domněnky mnoha jejích fanoušků. A to sice, že před...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Tenistka Markéta Vondroušová se po necelých dvou letech manželství rozvádí

23. dubna 2024  8:30

Sedmá hráčka světa a aktuální vítězka nejprestižnějšího turnaje světa Wimbledonu, tenistka Markéta...

David Beckham žaluje Marka Wahlberga, žádá přes 8 milionů dolarů

20. dubna 2024  15:11

Bývalý fotbalista David Beckham (48) se s hercem Markem Wahlbergem (52) spřátelil, když se...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Kourtney Kardashianová oslavila 45 let. Kvůli fotce v bikinách se fanoušci bouří

22. dubna 2024  9:30

Kim Kardashianová (43) přidala příspěvek na Instagram, kde popřála své sestře Kourtney k 45....

Znovu se poznáváme, říká o rozepři s Gomezovou její dárkyně ledviny

28. dubna 2024

Herečka Francia Raisaová (35) promluvila o tom, jak darovala v roce 2017 Seleně Gomezové (31)...

S mužem konzultujeme kde co, ale necháváme si dost svobody, říká Petra Špalková

28. dubna 2024

Herečka Petra Špalková promluvila v rozhovoru pro iDNES.cz o divadle, manželovi i dětech. Popsala,...

UFO, klony, nevěry. Shirley Maclainová proslula jako herečka, ale i podivínka

27. dubna 2024

Premium Klučičím sestřihem to jen začínalo. „Je velmi těžké k ní mít vřelé city.“ „Působí jako pravý opak...

Eminem oslavil šestnáct let abstinence. Drogy ho dříve málem zabily

27. dubna 2024  14:48

Americký rapper Eminem (51) se rozhodl v roce 2008 abstinovat poté, co se téměř předávkoval. Už...