Diskuze

Času na sebe máme málo, na syny mluvíme dvěma jazyky, říkají Vernerovi

Tomáš Verner a jeho manželka Tammy Sutanová Vernerová promluvili ve společném rozhovoru pro iDNES.cz o volném čase, ambicích i dětech. Sportovec a jeho žena, bývalá thajská krasobruslařka, se vzali v březnu 2020 a mají spolu dva syny.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

U nás je to čeština + čínština + angličtina.

Čili otec mluví s dítětem česky, matka čínsky a když jsou spolu všichni tak anglicky.

1 0
možnosti
ŠR
KH

Tak je jasný, že od miminka a dvouletého dítěte se oba rodiče utrhnou těžko. (To je jen takový instatrend) Ale není to na furt.

7 0
možnosti
MK

Dite bude mit hned od mala, vyhodu jako hrom. Manzelka taky mluvi na dite nemecky. Male je rok a pul a rozumi naprosto stejne cesky a nemecky...

23 0
možnosti
AF

Naše take rozumí 2 jazykům, ale mluví jen český, použije z druhého jazyku jen par slov a ještě se silným českým přízvukem... Bohužel nám se to moc nepovedlo...

2 0
možnosti
Foto

Je dokázáno, že děti, které vyrůstají v dvojjazyčném prostředí, jsou inteligentnější a bystřejší. Funkce dělá orgán a mozek je orgán líný. Když se cvičí od mala, tak mu to jen propsívá. Přeji všem pohodu a hodně štěstí do života a ať mrňata rostou jako z vody! No a vy škarohlídi a závistivci tady v diskuzi: Jděte se bodnout :-)

39 2
možnosti
RO

A rovněž je dokázáno, že lidé, kteří ani po letech nejsou schopni se naučit jazyk země, v níž žijí, jsou bystří méně ;-D A teď jdu do kuchyně najít si něco, čím se bodnu.

8 15
možnosti

J29a69n 16Č53á79p

15. 8. 2022 0:51

A korejsky, korejsky je naučte. Ať můžou jako tatínek tančit Kimovi na narozeninách!

8 44
možnosti