Radek Štěpánek, jeho žena Nicole Vaidišová a jejich dcera Stella (2018)

Radek Štěpánek, jeho žena Nicole Vaidišová a jejich dcera Stella (2018) | foto:  Michal Růžička, MAFRA

Rodina Štěpánků se rozroste. Slavný tenisový pár očekává druhého potomka

  • 15
Bývalí tenisté Radek Štěpánek (42) a Nicole Vaidišová (32) budou dvojnásobnými rodiči. Jejich tříletá dcera Stella se brzy dočká sourozence. Zda to bude kluk, či dívka, zatím neprozradili.

„A je to tady… Rodina Štěpánků se brzy rozroste o dalšího člena,“ oznámil Radek Štěpánek na Instagramu u fotky s těhotnou manželkou Nicole Vaidišovou a dcerkou Stellou. 

Pod příspěvkem rychle přibývají gratulace a smajlíky se srdíčky. Třeba od modelek Terezy Maxové, Karolíny Kurkové či manželky bývalého reprezentačního gólmana Petra Čecha Martiny Čechové. Stejnou fotku sdílela i Štěpánkova manželka Nicole, taktéž někdejší elitní tenistka. Podle snímku je jasné, že je již v pokročilém stadiu těhotenství.

A je to tady… Rodina Stepanku se brzy rozroste o dalsiho clena❤️/ Here we go again… Team Stepanek adding another member soon❤️#Family#NothingElseMatters

29. září 2021 v 12:26, příspěvek archivován: 29. září 2021 v 13:55

Bývalý osmý tenista světa a dvojnásobný vítěz Davis Cupu ukončil kariéru v listopadu 2017. Věnoval se trénování, vedl Novaka Djokoviče či Bulhara Grigora Dimitrova, nyní dohlíží na vzestup nadějného Sebastiana Kordy. Jeho prioritou je však rodina. „Je to asi nejkrásnější čas a já ho chci trávit s ní,“ řekl Štěpánek o dceři loni v primácké Show Jana Krause.

Radek Štěpánek a Nicole Vaidišová prosluli i tím, že měli svatbu hned dvakrát. Poprvé se brali v roce 2010 v katedrále sv. Víta na Pražském hradě, po třech letech se však rozvedli. Štěpánek randil třeba s tenistkou Petrou Kvitovou, Vaidišová zas s golfistou Danielem Suchanem. 

Časem ale potvrdili, že stará láska nerezaví, a opět spolu tvoří pár. Svatbu měli v květnu 2018 na radnici ve Stodůlkách. „Já jsem řekl, že si v životě vezmu jen jednu ženu. Ale neřekl jsem kolikrát,“ vtipkoval Štěpánek. V červenci téhož roku se jim narodila dcera Stella, brzy bude u nich doma ještě veseleji.

17. července 2010