Gabriela Soukalová a Petr Koukal (29. května 2019)

Gabriela Soukalová a Petr Koukal (29. května 2019) | foto: Herminapress

Nepravda a účelovka, říká Koukal o tvrzení exmanželky Soukalové

  • 230
Po obviněních bývalé biatlonistky Gabriely Soukalové (31), že ji exmanžel Petr Koukal (35) podváděl a utrácel její peníze, se ozval i badmintonista. Celá situace mu není příjemná a mrzí ho, že je jeho jméno popotahováno médii.

„Nerozumím, proč se Gábina snížila k tomu, za co vždy tolik kritizovala ostatní, ale odmítám činit totéž, a proto dál celou situaci mediálně komentovat nechci. K jednotlivým rozhovorům, které Gábina poskytla v posledních dnech médiím, se nebudu vyjadřovat. Pouze konstatuji, že její výroky jsou nepravdivé či účelově vytržené z kontextu, což naštěstí mohu prokázat,“ uvedl Koukal ve svém prohlášení pro web Život v Česku.

Nechce to však dělat přes média, protože v tom postrádá smysl. Realita je podle něj taková, že na začátku rozvodových jednání ani neměl advokáta, exmanželčině původní právničce poskytl veškerou požadovanou součinnost.

„A díky tomu byla po pár týdnech připravena k podpisu dohoda o vyrovnání, a to na základě propočtů Gábininy právničky. Poté jsem byl bez jakéhokoliv důvodu osloven novým Gábininým právníkem, který mi na prvním setkání řekl, že domluvenou dohodu Gábina neuzavře, ať si raději najdu také právního zástupce, což jsem následně učinil,“ prohlásil.

Byl to skvělý manipulátor, říká Šilhánová o expartnerovi Koukalovi

„Můj advokát dnes už komunikuje s dalším, již třetím právníkem Gábiny a nezbývá mi než věřit, že konečně dojde brzy k dohodě a nebude potřeba věc řešit soudně. Pokud by ke smírné dohodě i přes to všechno nakonec nedošlo, jsem připraven vše obhájit u soudu,“ dodal bývalý sportovec.

Gabriela Soukalová, která s novým partnerem Milošem Kadeřábkem čeká miminko, si nedávno postěžovala, že pořád řeší rozvodové tahanice o majetek. Svého exmanžela Petra Koukala také obvinila, že ji podváděl a utrácel její peníze.

Prý vyměnil bezpečnostní kódy na dveřích u jejich domu a ona se tak nemohla dostat pro své věci. Přičemž exmanžel vyhrožoval, že je vystěhuje do skladu. Jak přiznala deníku Blesk, pomohla až výzva jejího právníka, kterému kódy musel sdělit, osobní věci má nyní Gábina složené v garáži.

1. března 2021