Nick Cannon (prosinec 2021)

Nick Cannon (prosinec 2021) | foto: Profimedia.cz

Osm dětí s pěti různými ženami. Exmanžel Mariah Carey zkusil žít v celibátu

  • 15
Americký komik Nick Cannon si vyzkoušel, jaké to je, žít v celibátu. Terapeut mu to doporučil poté, co mu zpěvák oznámil, že se mu brzy narodí osmé dítě a on má pocit, že se jeho život naprosto vymkl kontrole. Jednačtyřicetiletý Cannon prohlásil, že po narození potomka se chce úplně zdržet sexu.

Bývalý manžel zpěvačky Mariah Carey, se kterou má dvojčata Moroccana a Monroe, má děti i se čtyřmi dalšími ženami. Nejnovější přírůstek do rodiny přivítá se svou současnou přítelkyní, modelkou Breanou Tiesiovou. 

„Můj terapeut byl jedním z mnoha lidí, kteří mi řekli, že bych měl zkusit na nějaký čas žít v celibátu. Doporučil mi to poté, když jsem se s ním podělil o zprávu, že je má nová partnerka Bre těhotná,“ řekl Nick Cannon ve své talkshow.

„Tak jsem to udělal. Měl jsem pocit, že se můj život poslední dobou naprosto vymkl kontrole. A upřímně řečeno, celibát mi pomohl na cestě k tomu, abych se vyrovnal sám se sebou a vypořádal se s tím,“ dodal komik. 

Přesto nevylučuje, že by v budoucnu mohl plánovat další dítě. „Prostě chci mít jednou tolik dětí, kolik budu moci finančně zajistit a být jim dobrým otcem,“ řekl Cannon. „Chci být tím nejlepším otcem, jakým můžu být. Ale s dalšími dětmi v současnosti nepočítám,“ vysvětluje. 

Herec své první dvě děti přivítal na svět se zpěvačkou Mariah Carey. Manželství se ovšem po osmi letech rozpadlo a Cannon začal randit s modelkou Brittany Bellovou, která mu na svět přivedla další dvě děti. Narození dalších dvojčat potom Cannon oznámil minulý rok. Dýdžejka Abby De La Rosa je porodila pouhý týden před narozením jeho sedmého dítěte. 

Můj pětiměsíční syn zemřel, měl hydrocephalus, svěřil se zpěvák

Komik ho má s herečkou Alyssou Scottovou. Syn, který dostal jméno Zen, se dožil jen pěti měsíců a v prosinci 2021 zemřel.

Zpěvák se v minulosti vyjádřil, že neuznává monogamii. Otevřené vztahy podle něj fungují lépe. „Všechny mé ženy jsou úžasné a všechny mají své vlastní životní cesty. Nemyslím si, že jen proto, že se mnou mají děti, by měly být nuceny spolu dobře vycházet,“ řekl Cannon. Dodal však, že všechny jeho děti se navzájem znají a vídají a to je podle něj to hlavní.

„Nechci nikoho vlastnit jako majetek, tuhle mentalitu nikdy nepochopím. Každý člověk by měl být svobodný ve svých rozhodnutích. A všechny ženy, které se mnou jdou do vztahu o tom vědí,“ vysvětlil Cannon v pořadu Breakfast Club Power 105.1 FM.

,