Tomáš Horna a Monika Absolonová

Tomáš Horna a Monika Absolonová | foto: Lenka Hatašová

Absolonová oznámila rozchod s Hornou. Bohužel i to je život, vzkázala

  • 157
Monika Absolonová (44) na sociálních sítích oznámila, že se rozešla s partnerem Tomášem Hornou (40). Důvodů podle ní bylo víc, ale nechce je komentovat. Zpěvačka a bývalý hokejista mají dva syny.

„Je 1.máj, lásky čas a moje dvě životní lásky mě políbily pod stromem. A protože nemám úplně energii něco tajit, tak bych vám chtěla říct, že jsme se s Tomášem rozešli… Je to smutné, bolavé a osobní, ale bohužel i to je život…,“ začala Monika Absolonová svůj příspěvek na sociálních sítích, kde zveřejnila fotku se syny Tadeášem a Matoušem.

„A protože budeme vždycky především rodiče dvou úžasných kluků, kteří se za pár let naučí číst, tak zde veřejně nebudu vysvětlovat důvody. Jediné, co řeknu, že jich je, jak tomu bývá, víc. Tak nám, prosím, držte pěsti, ať je brzy zase dobře. Děkuju a opatrujte si svoji lásku,“ dodala.

Prohlášení zpěvačky zaskočilo fanoušky. Během první hodiny se pod příspěvkem objevily stovky komentářů, které Absolonové vyjadřují podporu.

Monika Absolonová a Tomáš Horna se dali dohromady v létě 2014. Mají spolu syna Tadeáše, který přišel na svět na podzim 2015, a o tři roky mladšího Matouše. Hokejista má z předchozího vztahu ještě dceru. Zpěvačka a sportovec se v roce 2016 zasnoubili, přestože Absolonová o další svatbě neuvažovala. 

„Svatba nebude. Jsme oba rozvedení a přiznám se, že spolužití na ‚psí knížku‘ nám vyhovuje. Já bych stejně zůstala Absolonová, kluci jsou stejně Hornové, tak nevidím důvod, proč bych se znovu vdávala. Akorát bulvár mě tlačí do svatby a pořád spekuluje, proč se nebereme. Možná až někdy, ale nyní určitě ne,“ řekla zpěvačka v létě 2019.

4. března 2021