Megan Foxová bude počtvrté maminkou, naznačil snoubenec Machine Gun Kelly

  • 6
Herečka Megan Foxová (35) a Colson Baker (32) známý pod pseudonymem Machine Gun Kelly čekají pravděpodobně prvního společného potomka. Muzikant to naznačil při nedělním hudebním vystoupení, kde věnoval písničku své manželce a jejich nenarozenému dítěti.

Megan Foxová bude počtvrté maminkou, naznačil její snoubenec, muzikant a herec Machine Gun Kelly na předávání hudebních cen Billboard Music Awards v Las Vegas. Svou skladbu Twin Flame napsal právě pro Megan, o které mluvil jako o své manželce, i když se předpokládá, že jsou zatím pouze zasnoubeni. A vystoupení věnoval jejich společnému dítěti.

„Tuhle píseň jsem napsal pro svou ženu,“ řekl Machine Gun Kelly. „A toto je pro naše nenarozené dítě,“ dodal muzikant v průběhu show a šokoval tím přítomné hosty.

Megan Foxová a Colson Baker jsou spolu od května 2020, seznámili se při natáčení filmu Midnight in the Switchgrass. Svůj vztah oficiálně potvrdili na sociálních sítích předloni v létě.

Zásnuby přišly na začátku roku 2022. Hudebník tehdy na svém profilu sdílel video, na kterém jeho partnerka ukázala zásnubní prsten se smaragdem a diamantem, který pro ni sám navrhl. Svůj závazek potvrdili ještě vlastní krví, kterou vzájemně vypili.

Megan Foxová a Machine Gun Kelly se zasnoubili, pili u toho svou krev

Herečka má tři syny z desetiletého manželství s hercem známým ze seriálu Beverly Hills 90210, Brianem Austinem Greenem (48).

Vzali se v roce 2010, v roce 2020 se rozešli a loni je soud rozvedl. Mají spolu syny Noaha (9), Bodhiho (8) a Journeyho (5). Nejstarší syn Noah se cítí být dívkou. Brian Austin Green se momentálně těší na dalšího potomka, kterého čeká se současnou přítelkyní Sharnou Burgessovou (36).

Herec a muzikant Machine Gun Kelly má z předchozího vztahu s Emmou Cannonovou dvanáctiletou dceru Cassie.

VIDEO: Machine Gun Kelly a Megan Foxová - Bloody Valentine: