Kamil Bartošek alias Kazma a Kateřina Kristelová

Kamil Bartošek alias Kazma a Kateřina Kristelová | foto: Ikona

Kristelová stráví Vánoce bez Kazmy a shání živou Dádu

  • 11
Moderátorka Kateřina Kristelová se na Štědrý den musí obejít bez svého přítele Kamila Bartoška, který si říká Kazma. Dvojice si to ale vynahradí na Silvestra. Blondýnka teď řeší zapeklitý problém - dárek pro svou dceru.

"Claudinka chce pod stromek Dádu Patrasovou. Pořád přemýšlím, jak budu muset Dádu přemluvit, aby si přišla sednout pod náš stromeček," prozradila Kristelová, která si vzpomněla, že jejím nejkrásnějším dárkem byl penál.

Moderátorka letos vánoční cukroví neřeší a peče za ni paní z cukrárny. Se svým přítelem se potkají až po svátcích.

"S Kazmou na Štědrý den nebudeme. Já budu s Claudinkou u rodičů v Táboře a Kazma u rodičů v Kroměříži. Potkáme se až 27. prosince a doufáme, že strávíme Silvestr někde na horách," prozradila moderátorka na party v módním salonu na Letné.

Pár si nenechal ujít kadeřnickou show, módní přehlídku Jiřiny Tauchmanové a vystoupení slovenské zpěvačky Misty, která se vrátila z turné po Číně. Zamilovaná dvojice si dala také pár drinků z vodky oceněné v Cannes.

"Už jsem byla skoro na odchodu, když jsem zahlédla na ramínku modré šaty od Miroslava Bárty. Kazma už na mě čekal v autě, ale já jsem je tam nemohla nechat," prozradila Kristelová, která tak z večírku neodešla s prázdnou.