Roddy Alvesová (2020)

Roddy Alvesová (2020) | foto: Instagram @jessicaalvesuk

Hledám muže, který bude otcem mého dítěte, říká po změně pohlaví Alvesová

  • 131
Profesionální celebrita Roddy Alvesová (37), která si občas říká Jessica, vystupovala v uplynulých letech jakožto živoucí Ken Rodrigo Alves. Dnes je z něj transgender žena toužící po rodině. Vydává se do světa a v reality show bude hledat muže, který se stane otcem jejího dítěte.

„Každý člověk si zaslouží lásku ve svém životě. Já potřebuji s nalezením toho pravého partnera trochu pomoci. Je to velmi odlišné randit nově jakožto žena,“ svěřila se Alvesová webu MailOnline.

Plánuje najít ideálního muže a otce svého dítěte pomocí reality show s pracovním názvem Love Me Gender: Everyone Deserves A Bit Of Love In Life. 

Alvesová, která byla před změnou pohlaví známá jako živoucí Ken Rodrigo Alves, nedávno promluvila o své proměně. Nyní je prý nejšťastnější za celý svůj život a nevadí jí, že má pořád mužský hlas i pohlavní orgán. Po úplné proměně v ženu plánuje do budoucna porod vlastního potomka a založení rodiny. 

„Mluvím šesti jazyky a budu cestovat do různých zemí, kde budu hledat partnera. Zastavím se například v Británii, Itálii, Španělsku, Německu, Francii, Spojených státech, v Brazílii a v Nizozemsku. Vyberu si jednoho muže z každé země a se všemi najednou pak strávím nějaký čas na ostrově v luxusní vile, kde zjistím, kdo je ideálním kandidátem pro roli otce mého dítěte,“ přibližuje Alvesová formát chystané reality show.

My last day in Spain in big style wearing @fashionnova #novababe at @lasalabanus in #puertobanus #marbella #spain. Image credits @backgriduk #jessicaalves

12. srpna 2020 v 13:08, příspěvek archivován: 12. srpna 2020 v 15:15

 „Nevylučuji ani to, že se vdám rovnou už při natáčení, pokud najdu toho, koho hledám, muže, který má stejný sen o založení rodiny jako já. Chci ukázat celému světu, že i transgender žena jako já může randit s heterosexuálními muži, kterým nezáleží na tom, s jakým pohlavím jsem se narodila,“ vysvětluje celebrita a dodává, že brzy bude zveřejněna webová stránka, kde se mohou přihlašovat potencionální zájemci. 

1. července 2020