Jessica Alba a její přítel Cash Warren na premiéře filmu Into The Blue | foto: Profimedia.cz

Jessica Alba je těhotná

  • 2
Šestadvacetiletá americká herečka Jessica Alba čeká dítě se svým o dva roky starším přítelem, producentem Cashem Warrenem. Rozchod, o kterém se před časem mluvilo, se tedy evidentně nekoná.

Co zprvu vypadalo jako fáma, potvrdil magazínu People hereččin mluvčí Brad Cafarelli. "Mohu potvrdit, že Jessica Alba a její přítel Cash Warren spolu čekají dítě. Narodit by se mělo koncem jara či začátkem léta," řekl doslova.

Přitom se ještě před pár měsíci šuškalo, že se dvojice, která se seznámila během natáčení filmu Fantastická čtyřka, ve zlém rozešla. A to i přesto, že pár dní po vypuštění "zaručené zprávy" se spolu zamilovaně procházeli po pláži.

Jak pro mladičkou hvězdu filmu Sin City, tak pro jejího přítele se bude jednat o prvního potomka. S herectvím si dá Jessica každopádně na čas pokoj. Ostatně má odpracováno - nedávno dokončila snímky Awake a The Eye, momentálně stále filmuje snímek The Love Guru. V chystaném pokračování Sin City Jessica naštěstí chybět nebude - film se bude natáčet až v roce 2009.