Halle Berry

Halle Berry | foto: Profimedia.cz

První orgasmus jsem si přivodila sama v jedenácti, prozradila Halle Berry

  • 31
Herečka Halle Berry (54) se rozpovídala o svém sexuálním životě. Prozradila mimo jiné, jak začala poznávat svou sexuality i kdy dosáhla prvního orgasmu.

Bývalá bondgirl s kamarádkou Lindsay Floresovou odpovídala na otázky na sociálních sítích. Na přetras přišly právě i dotazy ohledně sexu.

„Vzpomínám si na svůj první orgasmus... přivodila jsem si ho sama,“ řekla Halle Berry a na dotaz, kolik jí bylo let, odpoveděla: „Jedenáct. Hrála jsem si sama se sebou. Objevovala jsem svou sexualitu, jako většina dívek.“

Když se jí ptali na podrobnosti o nejbláznivějších sexuálních eskapádách, Halle odmítla v sérii Bad & Booshy na Instagramu odpovědět.

Bad & Booshy is back, SEXtra naughty, and extra fun. Boosh(@iamlindsayflores) and I answer some of your craziest sexy questions, and honestly? Some of y’all are nasty - Got something you wanna ask us? Drop it in the comments below for #BadAndBooshy Season 2 ✔️

19. listopadu 2020 v 23:03, příspěvek archivován: 24. listopadu 2020 v 12:15

Hollywoodská hvězda má dvanáctiletou dceru Nahlu s bývalým přítelem Gabrielem Aubrym a sedmiletého syan Macea s bývalým manželem Olivierem Martinezem. Momentálně chodí s americkým hudebníkem Van Huntem.

17. února 2017