Pavel Kuka a Renata Dlouhá tvořili pár 25 let.

Pavel Kuka a Renata Dlouhá tvořili pár 25 let. | foto: Profimedia.cz

Fotbalista Pavel Kuka randí s dcerou svého spoluhráče, píše bulvár

  • 49
Bývalý fotbalista pražské Slavie Pavel Kuka (54) se po 25 letech rozešel s bývalou moderátorkou sportovních novin Renatou Dlouhou (51), s níž má dvě dospělé děti. Podle webu Expres.cz se rozešli v dobrém a Kuka už má novou partnerku.

Pavel Kuka se na oslavě narozenin bývalého fotbalisty Jana Kollera v pražské Lucerně ukázal s mladou blondýnkou, kterou je podle deníku Blesk třiatřicetiletá dcera Kukova bývalého fotbalového kolegy Miroslava Kadlece. Bývalá moderátorka televize Nova Renata Dlouhá pak potvrdila, že s otcem svých dětí už netvoří pár.

Naši osudoví muži jsou bratři, říkají Renata Kuková a Renata Dlouhá

„Je pravda, že se naše cesty rozdělily. Byli jsme spolu pětadvacet let, loni jsme se rozešli. Důvody si nechám pro sebe, ale byl to klidný rozchod a s Pavlem jsme zůstali přátelé. Je to skvělý chlap a vycházíme spolu dobře,“ řekla Expresu Renata Dlouhá.

Pavla Kuku poznala, když v 90. letech pracovala jako moderátorka Sportovních novin na Nově a v roce 1997 za ním odešla do Německa. Mají spolu třiadvacetiletého syna Tomáše a jednadvacetiletou dceru Anetu. Nikdy nebyli manželé.

„Můj muž mě žádal o ruku dvakrát, poprvé asi měsíc po jeho rozvodu. Tehdy jsem mu nápad s rychlou svatbou v dobré víře rozmluvila s tím, že máme spolu ročního Toma a máme se rádi, ale aby to ještě zvážil – aby jednou nelitoval, že se unáhlil. Podruhé mě o ruku požádal krátce po narození naší dcery; přál si hodně velkou svatbu, což jsem si ve spojení s miminkem neuměla představit,“ vysvětlila Dlouhá v rozhovoru pro Magazín DNES.

Po návratu z Německa se Dlouhá krátce vrátila k moderování na stanici Z1, pak se coby absolventka vysoké školy pedagogické nabídla ředitelce základní školy ve vsi u Prahy, kde žila s rodinou, a stala se učitelkou.