Ewan McGregor (Park City, 25. ledna 2015)

Ewan McGregor (Park City, 25. ledna 2015) | foto: AP

Ewan McGregor chce být svobodný muž ještě před dokončením rozvodu

  • 4
Ewan McGregor (48) se rozvádí s producentkou Eve Mavrakisovou (53), se kterou žil v manželství 22 let. Herec, jenž chodí s kolegyní Mary Elizabeth Winsteadovou (34), chce být svobodným mužem do Vánoc. Proto požádal soud, aby z něj udělal svobodného muže ještě před dokončením rozvodu.

Ewan McGregor a Eve Mavrakisová se rozešli předloni a herec prohlašuje, že nyní prožívá nejlepší období života. Kvůli novému vztahu chce být co nejdříve svobodným. V žádosti uvádí, že pokud jim soud vyhoví a nebudou s Eve Mavrakisovou oficiálně manželi, pomůže to také jejich rozvodu.

Žádost o rozvod podal loni v lednu k velké nelibosti manželky, která odmítá střídavou péči o osmiletou Anouk. Chce svěření nezletilého dítěte do své výlučné péče s právem na návštěvy pro otce. Manželé mají ještě třiadvacetiletou Claru a devatenáctiletou Jamyan a osmnáctiletou Esther.

Herec s producentkou nepodepsali předmanželskou smlouvu, takže se jejich právníci handrkují o dělení milionového majetku, výživné po rozvodu a společný penzijní fond.

Proti McGregorovi je také nejstarší dcera Clara, která jeho novou partnerku Mary Elizabeth loni na sociálních sítích nazvala lidským odpadem a později se navážela i do něj.