Dua Lipa

Dua Lipa | foto: Profimedia.cz

Zpěvačka Dua Lipa prozradila, díky čemu má „neuvěřitelný sexuální život“

  • 28
Britská zpěvačka Dua Lipa (28) prozradila tajemství, díky kterému má prý s partnery „neuvěřitelný sexuální život“. V novém dílu svého podcastu se věnovala mimo jiné sexu a mezilidským vztahům. Řeč přišla i na to, jak udržet sexuální jiskru v dlouhodobých vztazích.

Zpěvačka Dua Lipa je přesvědčená, že páry musí být naprosto upřímné v tom, co po sexuální stránce potřebují, aby vztah fungoval. „Myslím, že je důležité normalizovat konverzaci o sexu a učinit z něj téma, o kterém můžeme mluvit svobodněji, abychom se mohli zbavit pocitu viny a studu, který ho obklopuje,“ řekla.

Zpěvačka uvedla, že jí připadá „bizarní“ o tomto tématu nemluvit, a věří, že kolem konverzací o sexu by neměly panovat žádné rozpaky. „Nemluvit o sexu s člověkem, se kterým máte sex, je pro mě zvláštní anomálie,“ řekla Dua Lipa, která v současné době chodí s dvaačtyřicetiletým režisérem Romainem Gavrasem.

Zpěvačka Dua Lipa bude čelit žalobě. Svůj hit Levitating prý okopírovala

V podcastu se Dua Lipa věnovala také hledání lásky a prozradila, jaký je podle ní nejlepší způsob navázání vztahu. „Mám tolik přátel na seznamovacích aplikacích a někdy to funguje. Ale setkávat se ve společnosti, prostřednictvím přátel, začít konverzaci a dělat věci, které nepůsobí tak strojeně, je asi nejlepší způsob, jak na to jít,“ dodala.

Dua Lipa chodí se svým současným partnerem od začátku letošního roku a v posledních dnech si spolu užívali romantickou dovolenou. Romain je bývalým přítelem zpěvačky Rity Ory. S novou partnerkou se poprvé ukázal v květnu na červeném koberci filmového festivalu v Cannes.

Zdroje tehdy tvrdily, že se dvojice „nenápadně seznamovala několik měsíců“ poté, co se zpěvačka v roce 2021 rozešla s Anwarem Hadidem, bratrem modelek Gigi a Belly.