Jamie Lee Curtisová se nechala nafotit "nahoře bez" na titulní stránku časopisu Americké asociace osob v důchodu (AARP).

Jamie Lee Curtisová se nechala nafotit "nahoře bez" na titulní stránku časopisu Americké asociace osob v důchodu (AARP). | foto: AARP

Curtisová slaví 50. narozeniny pózováním nahoře bez

  • 20
I v padesáti letech můžete být krásná, pokud se o své tělo budete starat. To je vzkaz, který posílá ženám americká herečka Jamie Lee Curtisová, která se nechala nafotit "nahoře bez" na titulní stránku časopisu Americké asociace osob v důchodu (AARP).

Hvězda filmů Pravdivé lži či Ryba jménem Wanda, která padesátiny oslaví letos v listopadu, odmítá plastické operace stejně jako například barvení vlasů.

"Chci stárnout," svěřila se Curtisová časopisu AARP. "Myslím, že spolu se stárnutím přichází neuvěřitelné množství pochopení sebe sama. Cítím se teď mnohem líp, než když mi bylo dvacet. Jsem silnější a ve všech ohledech chytřejší a taky mnohem míň bláznivá, než jsem byla tehdy."

Herečka, která má dvě děti a je provdaná za Christophera Guesta, se hlásí ke zdravé stravě, cvičí jógu a třikrát týdně hraje tenis. A s přibývajícím věkem se prý srovnala s podstatou svého já.

"Nechávám šedivět svoje vlasy. Nosím jenom černou a bílou. Každý rok si koupím troje nebo čtvery černé šaty, které prostě točím dokola. Mám jedny džíny. Dala jsem pryč všechny šperky, protože je nenosím," říká herečka, která ukončila filmovou kariéru v roce 2006 a od té doby se soustřeďuje na psaní příběhů pro děti.