Klepl se pokoušel o Holubovou. Budeme platoničtí milenci, rozhodla herečka

  • 5
Eva Holubová (63) a Bohumil Klepl (64) se znají skoro čtyřicet let, a to velmi dobře. Klepl po Holubové toužil, ale marně. V primáckém pořadu 7 pádů Honzy Dědka vysvětlili, proč zůstali jen platonickými milenci.

„Známe se od roku 84. To jsem se o ni pokoušel,“ zavzpomínal Bohumil Klepl a Eva Holubová ho okamžitě doplnila.

„Ještě předtím jsem ho viděla na DAMU, tam si mě ani nevšiml. Pak jsme byli na divadelní pouti, on tam hrál pimprlové divadlo a tam se o mě pokoušel. Zahrál na kytaru písničku. Zazpívej to,“ vyzvala kolegu herečka a nedbala na jeho výhrady o nevhodnosti písně ruského písničkáře Vysockého. Klepl tedy zazpíval píseň o prostitutkách.

„Odhodil kytaru a vrhnul se na přítomné ženy se slovy: Davaj, davaj, davaj. A tam jsem se rozhodla, že budeme jenom platoničtí milenci,“ vylíčila pak Eva Holubová.

Přestože spolu nikdy nic neměli, chovají se k sobě jako manželé. A jejich skuteční partneři nežárlí. „Můj muž ho tak miluje, že na něj vůbec nežárlí. Závidí mi, že s ním můžu bydlet na pokoji. Máme rádi navzájem svoje děti. Máme čtyři a teď máme vnoučka, který mi neříká teto, ale babi,“ popsala jejich vztah herečka.

Eva Holubová a Bohumil Klepl

Klepl zase prohlásil, že celý život hledal tu pravou. „Jsem rozvedený a mám různý… teď je tam paní inženýrka, daňová poradkyně. Ale já docházím ambulantně. Žijeme každý zvlášť. Takže já až přijdu domů, vyperu si, vyluxuju. Připravím si snídani. Dřív jsem se díval na něco erotickýho, ale už ani to nemám, takže si jdu normálně lehnout a přemýšlím o divadle,“ řekl s tím, že měl v komunikaci se ženami vždycky problém.

„Vždycky jsem s nimi mluvil jinotajem, sledoval jsem ještě něco jiného. Teď s vámi, holky, mluvím normálně jako s lidmi. Uvědomil jsem si, že testosteron šel pryč, a začal jsem uvažovat rozumově. Teď koukám na holky jako na lidi,“ vysvětlil Klepl.