Alena Antalová - "Čím jsem starší, tím je mi na světě líp." | foto: Lucie Robinson, MF DNES

Antalová porodila po deseti hodinách syna Honzíka

  • 11
Herečka Alena Antalová přivedla na svět třetí dítě. Po dvou dcerách se jí ve středu narodil chlapeček Honzík. Maminka i dítě jsou v pořádku, i když porod byl podle Nedělního Blesku značně komplikovaný a dlouhý.

"Paní Antalová byla moc statečná, protože rodila se zpožděním, porod nebyl jednoduchý a trval víc než deset hodin,“ prozradil deníku zdroj z porodnice. Sama Antalová pak uvedla, že rodit měla už 8. března.

Alena Antalová s manželem a dcerou ElenkouAntalové byl oporou její manžel Josef Juráček. Ten v sobotu herečku i syna odvezl z porodnice domů do domku v brněnské čtvrti Nový Lískovec.

Hvězda seriálu Pojišťovna štěstí otěhotněla v době, kdy projekt byl v plném proudu, ale všechny stačila včas upozornit na své další těhotenství, a tak scénáristkám tolik "nezavařila" jako tomu bylo v předchozích letech, kdy se musel přepisovat scénář.

"Alena mi tu novinu sdělila již v srpnu, když se to dozvěděla od lékařů, tedy když jí těhotenství potvrdili. Takže jsme měli nějaký čas se s tím vypořádat," řekl iDNES.cz režisér Jiří Adamec.

Alena Antalová s dcerou
Alena Antalová s dcerou

Antalová se už se seriálem rozloučila. "Není mi líto, že moje postava už v seriálu nebude. Prostě jsem se rozhodla, že to ukončím. A záleží teď už jen na scénáristech a na režisérovi, jaký zvolí způsob zmizení Aničky ze seriálu,“ prozradila před časem Blesku herečka.

Alena Antalová vychovává již dvě děti, tříletou Alenku a rok a půl starou Elenku..