Rihanna (Londýn, 24. července 2017)

Rihanna (Londýn, 24. července 2017) | foto: AP

A$AP Rocky potvrdil vztah s Rihannou: Je láskou mého života

  • 11
Rapper A$AP Rocky (32) v nejnovějším rozhovoru potvrdil, že je ve vztahu se zpěvačkou Rihannou (33). O slavné dvojici se spekuluje delší dobu, ale až teď hudebník pro časopis GQ řekl, že Rihanna je tou pravou.

„Život je mnohem lepší. Myslím si, že když je to ona, poznáte to. Ona je tou pravou,“ rozpovídal se americký rapper o slavné zpěvačce a také úspěšné podnikatelce.

A$AP Rocky pro magazín dále uvedl, že Rihanna nejen zcela zásadně ovlivnila jeho nové album, ale také pohled na děti a otcovství. „Pokud to mám napsané v osudu, jsem rozhodně pro. Myslím si, že bych byl skvělým tátou,“ prozradil. 

Rihanna a A$AP Rocky se znají už několik let, zpěvačka se v roce 2013 objevila v rapperově videoklipu Fashion Killa, ten zase v remixu jejího hitu z roku 2012 Cockiness (I Love It). V červenci se A$AP Rocky představil v Rihannině kampani její řady péče o pleť Fenty Skin a společně poskytli několik rozhovorů o spolupráci.

Předpokládá se, že jejich vztah začal loni poté, co se Rihanna rozešla se saúdským miliardářem Hassanem Jameelem, se kterým žila tři roky.

23. května 2021