Zpěvačka Victoria

Zpěvačka Victoria | foto: Victoria / Funk Funky Tour

Zpěvačka Victoria: Být mladou matkou je výhoda, dřív si to odbudu

  • 16
Devětadvacetiletá zpěvačka Victoria bude opět matkou. S o čtrnáct let starším partnerem Thomem Blythem čeká druhé dítě. Victoria se snažila novinku utajit co nejdéle. "Zatím to mnoho lidí neví," prozradila zpěvačka.

Victoria, která je ve čtvrtém měsíci těhotenství se na přírůstek do rodiny těší, stejně jako její partner Thom Blyth, se kterým má zpěvačka téměř čtyřletého syna Davida.

"Vlastně jsem otěhotněla v úplně stejném období jako poprvé. Považuju to za výhodu být mladá maminka. Odbudu si to co nejdřív a později si budu moct zase užívat života," prohlásila.

Thom Blyth a jeho syn David

Zpěvačka ještě před přípravami na porod vyrazí na turné Funk Funky Tour. Na sérii koncertů ji doprovodí Ondřej Brzobohatý a Ondřej Ruml. Nastávající maminka se náročných vystoupení neobává.

"Po čtyřech letech, co jsem dělala popík, se chci zase vrátit k hudebním stylům, u kterých jsem začínala, tedy funky r’n’b a soul. Těhotenství prožívám bez komplikací a naopak se cítím lépe než kdy předtím. Moji fanoušci se mají jistě na co těšit," dodala.

Turné Funk Funky Tour zpěvačka odstartuje 14. května v Liberci a vystoupeních v Plzni, Praze, Ostravě a Karlových Varech skončí 30. května v Brně.