Diskuze

Točit hrc prc, o to vážně nestojím! Zdeněk Troška o důchodu i krásném lenivění

Všichni ho tady dobře znají, ale už jen málokdo ze vsi ví, že se tu poprvé proslavil v pěti letech. Děti zpívaly na Vánoce v kostele u jesliček a on zčistajasna přidal hodně jadrnou verzi známé koledy. Taková ostuda! Dnes ale díky Zdeňku Troškovi vědí o Hošticích po celé republice.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Tak já mám spíš pocit, že hrc prc točil celý život ...:-/

0 0
možnosti
AK

Je tvůrcem takové lidové popiny, ale správně říká, film má být pro lidi a o tom to je...filmů, co pochválili kritici a pak na ně nikdo nekoukal je spousta...navíc je to vysmátý pohodář

5 0
možnosti
VI

Krásný článek,člověk se doví něco víc o člověku, který dokázal dávat lidem radost .U jeho filmech člověk pookřeje a cítí se být šťastným.A s jeho kritikou repertuáru ve všech našich televizích plně souhlasím.

2 0
možnosti
PP

P58e78t82r 22P24á13l19k16a

21. 4. 2022 11:42

Troškova tvorba mi přijde strašidelná, možná s výjimkou Boty jménem Melichar a Jasněnky (Poklad hraběte Chamaré neznám), ale on sám může být klidně milý chlapík. Koneckonců, smysl pro sebeironii ukázal už v Zelenkově fikci Mňága - Happyend, kde si střihnul roli režiséra filmu Slunce, seno a Žďorp. R^

7 0
možnosti
MG

Myslím, že tím "postaru" bylo myšleno "nekvalitně".

3 2
možnosti
JS

Tento rozhovor je uplne pohlazeni. Mnohe filny pana Trosku mam rad, nektere ne, ale to je vec vkusu.

Kazdopadne uplne souhlasim s panem reziserem, ze v dnesnich filmech herci neumi artikulovat a neni jim rozumet. Cest vyjimkam, ale casto je to uplna katastrofa.

Preji panu Troskovi mnozo zdravi a pohody a snad jeste natoci nejake filmy, ktere dusi pohladi.

12 0
možnosti