Britská královna Alžběta II. a princ Philip odjíždějí kočárem z Westminsterského opatství. (29. dubna 2011)

Britská královna Alžběta II. a princ Philip odjíždějí kočárem z Westminsterského opatství. (29. dubna 2011) | foto:  Dan Materna, MAFRA

Vypadá jako opilý čmelák, sepsuli v Americe královnu Alžbětu II.

  • 60
Britská královna Alžběta II. si od některých amerických hvězd vysloužila nelichotivé svatební hodnocení. Přestože královnu celý svět za žlutý kostým pochválil, herečka Joy Beharová uvedla, že vypadá jako opilý čmelák.

"Vypadá jako čmelák, který má problémy s pitím. Proboha, kdo nosí žlutou? Nikdy jsem královnu ve žluté neviděla, vypadá jako taxík," uvedla osmašedesátiletá Joy Beharová, která ve Spojených státech moderuje vlastní show The View.

Peprnými komentáři vůči britské královské rodině nešetřila ani americká moderátorka Sherri Shepherdová, která odsoudila především pokrývku hlavy princezen Eugenie a Beatrice. "Panebože, to je Lady GaGa. Naprosto," prohlásila v živém vysílání.

Princ Phillip, Carole Middletonová, královna Alžběta II a Camilla, vévodkyně z Cornwallu po svatebním obřadu Kate a Williama. (29. dubna 2011)

Klobouky poté zkritizovala i "módní expertka", hereča Goldie Hawnová, kterou si do pořadu pozvali právě proto, aby okomentovala pokrývku hlavy princezen. "Vypadají jako jelen s reflektory," sepsula dámy ze Spojeného království.


Britská královská rodina