Pavel Vítek vysvobozen dvanácti finalistkami Pretty Woman ČR | foto: Janis Sidovský

Vítek si na Kanárech užívá přízně žen

  • 17
Pavel Vítek nedávno přiznal, že se mu líbí půvab zralých žen. Dosyta si ho už týden užívá na Kanárských ostrovech. Ještě že na něj jeho přítel Janis Sidovský nemusí žárlit.

Na Kanáry odletěl zpěvák spolu s partnerem a dvanácti finalistkami prvního ročníku nové soutěže krásy Pretty Woman ČR prezidentky Ivy Crkalové. Podnikatelky, ale i ženy na mateřské tady tráví čtrnáctidenní soustředění před velkým finále soutěže, které se bude konat 29. listopadu v PVA Letňany.

Soutěž oslavuje ženský šarm, osobitost, pohotovost, bystrost a poukazuje na přirozenou krásu. Nevyžaduje míry 90-60-90 ani mladistvý věk. Jak ukazují první fotografie z pobytu v luxusním hotelu ostrova Gran Canaria, mladé jsou soutěžící jedna do druhé duchem. Pavla Vítka totiž na pláži s nadšením zahrabaly do písku.

Jestli to mělo být poděkování za středeční minikoncert, který jim tady uspořádal, bylo opravdu netradiční. Možná ho ale jen chtěly ochránit před prudkým sluncem. Na Kanárských ostrovech je totiž devětadvacet stupňů a podle barvy Vítkovy kůže se zdá, že si do kufru zapomněl přibalit krém s ochranným faktorem.