Diskuze

Módní hattrick Kate. Vévodkyně na křtiny nosí stejnou značku

Vévodkyně z Cambridge Kate (36) oblékla na křest svého nejmladšího potomka prince Louise šaty své oblíbené značky Alexander McQueen. Stejný módní dům zvolila také na křtiny princezny Charlotte v roce 2015 i prince George před pěti lety.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Mně přijde, že Kate za těch 5 let hodně zestárla. Jako by těch let nebylo 5, ale 10. Ze svěží holky je strhaná paní. Ale možná je to jen zdání. Těžko říct. Jinak je to kočka, až škoda, že dresscode mají tak přísný.

2 0
možnosti
SW

Umi si vybrat skvele padnouci a lichotici veci. Vypada, ze McQueen ji proste sedi. Je elegantni, slusi ji to ve vsech trech pripadech krtin.

2 0
možnosti
MM

Jane Taylor je prominentní mladá britská návrhářka- modistka a kloboucnice, kterou si Vévodkyně Catherine oblíbila už před nekolika lety. Zvolila její kloboucek už na oslavu královnina diamantoveho vyroci na trune (60 let) v 2012 a mj. na křtinách všech svých 3 dětí.

Meli jsme příležitost se s ni setkat když byla hostem Australské kloboucnicke asociace na Mezinárodním kloboucnickem fóru v 2014, kde pořádala instrukční přednášku pro místní modistky. Velmi sikovna, nápaditá, příjemná holka.

5 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
VP

K anketě, mě se nelíbí žádný model mě se líbí Kate.

3 0
možnosti
HV

aneb jí sluší všechno.

9 0
možnosti