Tom Felton a Emma Watsonová

Tom Felton a Emma Watsonová | foto: Koláž iDNES.cz

Draco učil Hermionu hrát na svou kytaru. Fanoušci je dávají dohromady

  • 18
Pozdvižení na sociálních sítích vyvolala společná fotka hvězd série o Harrym Potterovi. Emma Watsonová (29) na snímku dostává lekci hry na kytaru od kolegy Toma Feltona (31). Fanoušci hned začali spekulovat, že se představitelé Hermiony Grangerové a Draca Malffoye dali dohromady.

Deset let spolu strávili na natáčení snímků o mladém čarodějníkovi Harrym Potterovi. Od premiéry posledního filmu uběhlo už osm let, přesto Emma Watsonová a Tom Felton zůstali přáteli. 

Quick learner x

19. srpna 2019 v 13:51, příspěvek archivován: 23. srpna 2019 v 14:27

Herec nyní na sociálních sítích zveřejnil fotku, kde jsou oba v pyžamu a kde učí kolegyni hrát na kytaru. „Učenlivá,“ napsal Tom Felton k snímku, který vznikl v Jihoafrické republice.

Fanoušci hned začali spekulovat, jestli mezi představiteli Hermiony a Draca není víc než přátelství. Dokonce jim začali podle filmových postav i reálných příjmení vymýšlet přezdívky jako „Dramiona“ nebo „Feltson“.

Zvěsti o jejich vztahu se šířily na internetu už loni, když Watsonová zveřejnila fotku z pláže, na které je společně s Feltonem. Herci ovšem vždy tvrdili, že jsou jen přátelé. Herečka nicméně před osmi lety prozradila, že měla pro kolegu slabost. Bylo to v době, kdy natáčeli poslední film o Harrym Potterovi.

Tom Felton se kromě filmování věnuje i hudbě. V roce 2017 si zahrál na kytaru v pražské ulici Na Příkopě. Později si na sociálních sítích pochvaloval, že ho nikdo nepoznal.