Lela Vémola a Karlos Vémola (Praha, 12. listopadu 2022)

Lela Vémola a Karlos Vémola (Praha, 12. listopadu 2022) | foto: Profimedia.cz

Výstup Pergnerové? Nevkusné, trapné a hloupé, vzkázal Vémola přes právníka

  • 130
Moderátoři Českého slavíka se letos svými narážkami trefovali do přítomných celebrit i do vlastních řad. Tereza Pergnerová si svůj výrok o nevěře na adresu Karlose Vémoly a jeho manželky Lely později vyčítala a omluvila se za něj. MMA zápasník zareagoval prostřednictvím svého právníka.

„Můj klient považuje výstup Terezy Pergnerové v rámci slavnostního večera vyhlašování ankety Český slavík 2022 za nevkusný, trapný a hloupý, hodný jiného pořadu a jiné úrovně,“ vyjádřil se právní zástupce Karlose Vémoly Radek Suchý pro redakci TN.cz.

„Paní Pergnerová zřejmě chtěla událost oživit, ale nepovedlo se jí to. Jistě i pochopila, že se nechce stavět na roveň některým instagramovým poběhlicím, na které se nyní soustředíme,“ říká.

„Klient omluvu tímto přijímá, právní kroky nebudeme činit žádné. Myslíme a doufáme, že si s tím poradí pořadatelé ankety ve své gesci,“ dodal Suchý.

Moderátoři Českého slavíka Ondřej Sokol, Tereza Pergnerová a Aleš Háma (12. listopadu 2022)

Tereza Pergnerová v jednom ze vstupů na předávání cen Český Slavík prohlásila, že zápasník MMA Karlos Vémola byl své ženě Lele „věrný alespoň po dobu svatebního obřadu“. Šlo o narážku na údajné nevěry zápasníka, o kterých psal bulvár.

Vémolu a Lelu oddal herec Krampol. Nevěsta dostala jako svatební dar opici

Po několika dnech se moderátorka za svůj výrok omluvila na Instagramu. „Týká se to mé poznámky, takového hloupého žertu, že byl Karlos Vémola věrný své ženě po dobu obřadu. Svou poznámku jsem nemyslela zle. Když jsem pak ale zpětně nad tím přemýšlela, teď už bych nic podobného raději neřekla,“ přiznala.

„Chtěla bych se omluvit Lele a vlastně i Karlosovi, že jsem si to mohla odpustit, možná jsem se nechala strhnout tou atmosférou. Chci, aby to zaznělo, že je mi to moc líto. Já si Karlose vážím nesmírně a vlastně jsem počítala s tím, že to přijme jako nadhled, lehkost, žert. Teď mě to mrzí. Je mi to líto. Teď bych tento vtip prostě škrtla,“ řekla Pergnerová.

60. ročník udílení hudebních cen Český slavík moderovala společně s Ondřejem Sokolem a Alešem Hámou. Z ní samotné si přitom spolumoderátoři dělali legraci, když připomněli její focení pro pornočasopis.

Byl žert o nevěrách Karlose Vémoly nevhodný?

Hlasování skončiloČtenáři hlasovali do 0:00 neděle 27. listopadu 2022. Anketa je uzavřena.